Monster Tulpar T7 veya Monster Abra A7

Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

• MONSTER® ABRA A7

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3
  • Anket kapandı .

Uğur Kırelli

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese.Benim sorum şu olacak. Maksimum 3600 TL verebileceğim bir oyuncu dizüstü bilgisayarı almak istiyorum ve Monster markası oldukça kafama yatmış durumda ancak arada kaldığım iki model ve aklımda bir soru var.

Birinci seçenek : MONSTER® TULPAR T7 V2.3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR

İkinci seçenek : MONSTER® ABRA A7 V1.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

Şimdi bu bilgisayarlar grafik performansı sunacağı için aralarında ki tek büyük fark sanırım ekran kartı. İlk seçenekte ki bilgisayar 3GB GDDR5 nVIDIA GeForce GTX870M 192-Bit DX11 ekran kartıyla gelirken diğeri 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX860M 128-Bit DX11.2 ile geliyor. Ayrıca iki bilgisayarda da SSD yok. Şimdi kafama takılan acaba ilk seçenekte ki bilgisayara ekran kartı daha iyi olduğu için neredeyse 1000 TL fazla para vermek mi mantıklı yoksa ikinci bilgisayarı alıp üstüne kalan o parayla SSD takmak mı ? Ayrıca bu bilgisayarların ileride donanım yükseltmesine uygun olup olmadığını merak ediyorum. Cevaplarsanız sevinirim hepinize iyi günler..

Evet Tulpar'da MXM slotu olduğu için değiştirebilirsiniz. Siparişte sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ayrıca ekran kartı hakkında da sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ekran kartını değiştirinceye kadar yeni sistem alırsınız. ;)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı