Monster Tulpar v20.4 alınır mı?

Emircandrn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Lenovo Ideapad Gaming 3 3060 ekran kartli cihazım sorunlardan dolayi para iadesi oldu. Yeni bir cihaz alacağımm Monster Tulpar v20.4 cihazı alınır mı? Sicaklik ve fan sesi konusuna çok takıntılıyım. Sicaklik degerleri nasıl? Valorant Overwatch RDR2 ve tasarım uygulamarini kullanacağım. Üniversite için lazım.
Bu cihazi veya ayni kasa ayni model kullanan var mı? Lenovo'dan geçeceğim fan sesi Turbo fan açmadan çok mu fazla? Isı değerleri 85 90 üstüne çok mu çıkıyor? Teşekkürler cevaplarınız için
Bir de Monster Abra 12500H 3050 Ti 19.500TL bu aradaki farka deger mi? Onu da kullanan varsa teşekkür ederim cevaplarsa

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önceden inceleme paylaşmıştım. Fan sesi sorunları yok. Isı olarak da gayet iyi değerlere sahip. Özellikle fanla kullanırsanız çok rahat hava alıyor. 90 derece üzerine benchmarkta zorlamadığınız sürece çıkmıyor. Oyunlarda tam verimle overheat olmadan oynama imkanı sunuyor.

Merhaba, Lenovo Ideapad Gaming 3 3060 ekran kartli cihazım sorunlardan dolayi para iadesi oldu. Yeni bir cihaz alacağımm Monster Tulpar v20.4 cihazı alınır mı? Sicaklik ve fan sesi konusuna çok takıntılıyım. Sicaklik degerleri nasıl? Valorant Overwatch RDR2 ve tasarım uygulamarini kullanacağım. Üniversite için lazım.
Bu cihazi veya ayni kasa ayni model kullanan var mı? Lenovo'dan geçeceğim fan sesi Turbo fan açmadan çok mu fazla? Isı değerleri 85 90 üstüne çok mu çıkıyor? Teşekkürler cevaplarınız için.
Bir de Monster Abra 12500H 3050 Ti 19.500TL bu aradaki farka deger mi? Onu da kullanan varsa teşekkür ederim cevaplarsa.

Fan sesine takıntılıysanız laptop almayın her Gaming laptop 5000RPM civarı çalışıyor yükte iken.

Tongfang kasa olduğu için sorun yaşatacağını sanmıyorum. Bütçeyi artırıp bunu almanız daha iyi olur.

Tongfang kasa olduğu için sorun yaşatacağını sanmıyorum. Bütçeyi artırıp bunu almanız daha iyi olur.

Butcem kısıtlı arada ozellik disinda kasa farki falan var mi

Fan sesine takıntılıysanız laptop almayın her Gaming laptop 5000RPM civarı çalışıyor yükte iken.
Yok lenovoya alışmıştım. Ondan daha fazla sesli mi diye dedim sadece

Bütçem kısıtlı arada ozellik disinda kasa farki falan var mi?

Yok Lenovo'ya alışmıştım. Ondan daha fazla sesli mi diye dedim sadece.

Daha fazla sesli olabilir hocam. İkisinin fan dönüş hızlarını karşılaştırabilirsiniz bu bilgiyi müşteri hizmetlerinden isteyebilirsiniz.
Ayrıca neden önemsiyorsunuz fan sesini? Bence bir sorun değil.

Daha önceden inceleme paylaşmıştım. Fan sesi sorunları yok. Isı olarak da gayet iyi değerlere sahip. Özellikle fanla kullanırsanız çok rahat hava alıyor. 90 derece üzerine benchmarkta zorlamadığınız sürece çıkmıyor. Oyunlarda tam verimle overheat olmadan oynama imkanı sunuyor.
Merhaba güzel yazi olmus. Benim alacağım ile bu model arasında fark varmı? V20.4 ile v20.4.1arasinda.birde bu ssd ile gelecekmis sizdeki ile farkli ? Sorun yaratır mı bu ssd iyi midir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221221-212755_Gmail.jpg
    Screenshot_20221221-212755_Gmail.jpg
    101 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba güzel yazi olmus. Benim alacağım ile bu model arasında fark var mı? V20.4 ile v20.4. 1arasinda. Bir de bu SSD ile gelecekmis sizdeki ile farkli? Sorun yaratır mı bu SSD iyi midir?

V20.4. 1 ile V20.4 arasında RAM ve işletim sistemi farkı bulunmakta. Diğer tüm özellikler aynı. Bütçeniz yeterse V20.5e geçmenizi öneririm. İşlemci performansı açısından özellikle bayağı artış sağlıyor. Bu arada fan sesi mevzusunu bilgisayarınızın kullandığı güce göre değerlendirin. Önceden 65W sistem tüketimi olan bir bilgisayar kullandıysanız her ne olursa olsun 200W güç tüketen bu sistem size fazlasıyla sesli gelecektir. Oyuncu bilgisayarlarında oyun oynarken sessiz olsun beklentisi maalesef ki biraz sıkıntı.
Görselde paylaştığınız SSD'yi gönderiyorlarsa gayet iyi. Crucial SSD'lerde de bir sorun olmuyordu. Pek ciddi fark oluşturmuyor bu SSD'ler. İleride PCI-e 4.0 SSD'de takabiliyorsunuz bu açıdan bu laptopun güzel bir avantajı var.

V20.4. 1 ile V20.4 arasında RAM ve işletim sistemi farkı bulunmakta. Diğer tüm özellikler aynı. Bütçeniz yeterse V20.5e geçmenizi öneririm. İşlemci performansı açısından özellikle bayağı artış sağlıyor. Bu arada fan sesi mevzusunu bilgisayarınızın kullandığı güce göre değerlendirin. Önceden 65W sistem tüketimi olan bir bilgisayar kullandıysanız her ne olursa olsun 200W güç tüketen bu sistem size fazlasıyla sesli gelecektir. Oyuncu bilgisayarlarında oyun oynarken sessiz olsun beklentisi maalesef ki biraz sıkıntı.
Görselde paylaştığınız SSD'yi gönderiyorlarsa gayet iyi. Crucial SSD'lerde de bir sorun olmuyordu. Pek ciddi fark oluşturmuyor bu SSD'ler. İleride PCI-e 4.0 SSD'de takabiliyorsunuz bu açıdan bu laptopun güzel bir avantajı var.
Peki arada 2k fark var 12.nesil ile performans ve ısı konusunda farklar cok mu?
Birde abra 12500h 3050ti 19.500tl aradaki farka değer mi tulpar almak

Peki arada 2K fark var 12.nesil ile performans ve ısı konusunda farklar cok mu?
Bir de Abra 12500H 3050 Ti 19.500TL aradaki farka değer mi Tulpar almak

Performans ve güç tasarrufu olarak 12. nesilde performans farkı var. Isı değerlerini ise bu cihazda test edilmediği için net bilmiyorum. Abra kesinlikle önermem. Monster'da geçen yıllarda bana gelen tüm Abra'larda malzeme kalitesi aşırı düşük ve kronik problemliydi. 3050 Ti ile 3060 arasında ciddi bir fark var zaten bir de işlemcide de fark var. Rekabetçi oyunlarda çok etkileyecektir. Bu sebeple bu modellere kesinlikle düşmenizi önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı