Monster Tulpar v20.5.6 alınır mı?

brtsfux

Centipat
Daha fazla  
Yakında üniversiteye başlayacağım ve evden dışarıda olsam da oyun oynamak istiyorum. Bu yüzden Gaming laptop almak istiyorum. Birkaç haftalık araştırmam sonucunda en fiyat performans olarak Monster'in Tulpar v20.5.6 bilgisayarını buldum.
Tulpar T7 V20.5.6 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Şikayetlere baktım ama hiç bu modelle alakalı bir şikayet bulamadım. Eğer bu bilgisayara sahip olan birisi yaşadıklarını anlatabilirse sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20230420_211948.jpg
    IMG_20230420_211948.jpg
    179,3 KB · Görüntüleme: 43
Bence Monster marka olarak uzak durulması gereken laptop markaların başını çekiyor. Özellikle bu forumda alım sonrası iletişim, garanti, destek, bakım ve onarım şikayetlerini okuyunca ağzım açık kaldı.

Üstüne bu bütçeye bu laptopu almanız mantıklı olmaz.

3070'li Acerlere bakabilirsiniz. Veya Asus Roglara

Yakında üniversiteye başlayacağım ve evden dışarıda olsam da oyun oynamak istiyorum. Bu yüzden Gaming laptop almak istiyorum. Birkaç haftalık araştırmam sonucunda en fiyat performans olarak Monster'in Tulpar v20.5.6 bilgisayarını buldum.
Tulpar T7 V20.5.6 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Şikayetlere baktım ama hiç bu modelle alakalı bir şikayet bulamadım. Eğer bu bilgisayara sahip olan birisi yaşadıklarını anlatabilirse sevinirim.
@Artoria Pendragon

Kimseye Monster kesinlikle önermiyorum. Malzeme kalitesi geneli kötü oluyor. Pişman olmanı istemiyorum.

Konuda bir tane Monster sempatizanı var 😀

Tulpar serisi tercih edilebilir ama ekran kalitesi önemli değilse yukarıda atılan Acer modeli daha güçlü, onu alman daha mantıklı olur.
Bence alınır. İşlemcisi çok iyi.
Ayni işlemciyle daha güçlü ekran kartına sahip cihaza neden "beğenmedim" bastın o zaman?

Tulpar serisi tercih edilebilir ama ekran kalitesi önemli değilse yukarıda atılan Acer modeli daha güçlü, onu alman daha mantıklı olur.

Ayni işlemciyle daha güçlü ekran kartına sahip cihaza neden "beğenmedim" bastın o zaman?

Komedi gerçekten boş ver. Kesin Monster kullanıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı