Monster Tulpar v21.6 nasıl temizlenir?

Eternal Rest

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MoBo: Asus Rog Strix B650-A
GPU: Zotac 4070 Ti Trinity OC
PSU: Corsair RM750
RAM: GSkill DDR5 6000 MHZ 2x16
CPU: Amd Ryzen 7 7700 (without x)
SSD: Samsung 990 Pro 2 TB
Arkadaşlar merhaba. Laptopun soğutma bloğunu temizlemeye çalışıyorum. Ancak blok bir türlü çıkmıyor. Tüm vidaları da söktüm. Orta bölmeler oynamıyor bile. Acaba klavyeden falanda mı sökmek lazım?

Dosya Ekleri

• 2E3863E5-72BB-4D14-BD50-DAC32E778F29.jpeg
    2E3863E5-72BB-4D14-BD50-DAC32E778F29.jpeg
    231,1 KB · Görüntüleme: 51
Monster ömür boyun bakım ücretsiz hizmetinden yararlanabilirdiniz aslında ama ille de kendim halledicem diyorsan o vidaları sökmek yetmiyor ekran kartı soketiyle işlemci soketi üstünde macundan kaynaklı bir yapışma durumu var çok sert çekmeden kurtarabiliyor olmanız lazım

Monster ömür boyun bakım ücretsiz hizmetinden yararlanabilirdiniz aslında ama ille de kendim halledicem diyorsan o vidaları sökmek yetmiyor ekran kartı soketiyle işlemci soketi üstünde macundan kaynaklı bir yapışma durumu var çok sert çekmeden kurtarabiliyor olmanız lazım
Hocam zorladim biraz ama cikacak gibi degil. Sanki vidayla tutturulmus gibi.

Görünürde olması lazım bütün vidaların ben daha 1 ay önce açtım çünkü böyle bir sıkıntıyı ancak macun çok sürünür ve yeni olursa yaşıyoruz ama sizin durumun hakkında bir bilgim yok.

Görünürde olması lazım bütün vidaların ben daha 1 ay önce açtım çünkü böyle bir sıkıntıyı ancak macun çok sürünür ve yeni olursa yaşıyoruz ama sizin durumun hakkında bir bilgim yok.
Aynı bilgisayarı mı söktünüz hocam siz de?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı