@Forrest hocam, yaklaşık bir haftadır forumlarda konuşuyoruz sizinle biliyorsunuz.
@494722 arkadaşın yaşadığı sorunun aynısını 2016'nın Ekim ayında ben de yaşamıştım ve ben de aynı şekilde mükemmeliyetçi ve takıntılı -biraz OCD'im olduğunu bile söyleyebilirim, bir insanım. Ancak monitör servisinin 24" boyutundaki monitörlerde minimum 3 ölü piksel ile değişim sağlayabildiklerini söyledikten sonra alışmaya çalışmaya başladım. İnanır mısınız 1 hafta ya sürdü, ya sürmedi alışmam. Şu an zaten varlığını bile unutuyorum kullanırken. Bu yüzden benim size tavsiyem hem servisle uğraşmayın, hem de daha önemlisi bu durumu yenmeye çalışın. İnanın bir ölü piksele veya sıkışmış piksele alışmak hiç de zor değil. Ayrıca sizinki çok masum, benim ki siyah ekranda turkuaz oluyor.
Ama diyorsanız ki ille de ben bunu düzeteceğim bu
linke tıklayarak adımları takip edebilirsiniz, yine de çözülmezse servis yolu gözükür size.
Velhasıl temizinden almışsınız laptopu, hayırlı olsun inşallah. Başka da bir sıkıntı yok anlattığınıza göre. Bu yüzden bu duruma alışıp kullanın derim ben hocam, vesselam.