Monster Tulpar vs HP Omen

deniz04

Hectopat
Merhabalar,

Linkteki iki ürünü de uzun zamandır takip ediyorum, fiyatları dolar kuru patlamadan önce 15-16 bin olan ürünler şu an 23-24 bandında, dolayısıyla alırken çok özenli yaklaşmam mevcut ekonomim için gerekli. İki üründen soğutma, kasa kalitesi ve uzun ömürlük konusunda hangisini önerirsiniz?

Monster
Hp Omen

Tulpar'ın ekranı ve özellikleri Omen'e göre bir tık yüksek ama Omen daha bilindik bir marka ve sistemleri bence daha kaliteli. Omen tahminimce sizi daha uzun süre götürecektir.

Trendyolda Monster olan 22.800 500 gb ssd ile. Steelseries yazılımı klavyeyi görmüyor, forumda topluluk kurmuşlar eski biosu yükleyince çalıştığını söylüyorlar. Bunları halledebilirim derseniz bu cihazı alabilirsiniz.

Merhabalar,

Linkteki iki ürünü de uzun zamandır takip ediyorum, fiyatları dolar kuru patlamadan önce 15-16 bin olan ürünler şu an 23-24 bandında, dolayısıyla alırken çok özenli yaklaşmam mevcut ekonomim için gerekli. İki üründen soğutma, kasa kalitesi ve uzun ömürlük konusunda hangisini önerirsiniz?

Monster
Hp Omen

Monster'ın o modelinin bol özellik eklenmişini 6 aydır kullanıyorum. Tabii ki de monster.

Monster kasa konusunda beni baya cezbetti. Modelin incelemelerini izledim yük altında sıcaklığı çok güzel muhafaza ediyor, abra modelinde olduğu gibi zırt pırt turbo fan açmıyor gibi duruyor eleştiriler de bu yönde baya olumlu. Kasanın açık halini de incelemelere dahil etmişler soğutmayı sağlayan bakır boruların bira hayli fazla olduğu kasayı sarmaladığını gördüm. Omen modelin kasasının plastik olduğunu ve ekran kartının max performance olmadığını okudum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı