Monster v16.6.1 RAM tek kanal görünüyor

doguturkogluu

Hectopat
Yer
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Ben Ocak ayında Monster v16.6.1 laptop satın aldım. Laptopta RAM olarak 16 GB (2x8GB) DDR4 1.2V 2933MHz SO-DIMM modeli bulunuyordu. BF5'te çok drop yediğim için arkadaşımın tavsiyesi ile CPU-Z programından RAM özelliklerime baktım fakat Dual yerine Single yazıyordu. Monster bana tek 16 GB RAM mi göndermiş? Teknik servisle konuşup düzeltmem mi lazım? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster'i arayıp laptopun arkasını açmanın bilgisayarı garantiden çıkarıp çıkarmayacağını sorun. Eğer çıkarmıyorsa arka kasasını dikkatli bir şekilde sökün (sökmeden önce YouTube üzerinde videolar mevcuttur oradan nasıl söküldüğüne bakın.) Ve kaç tane RAM olup olmadığına bakın ve bu durumu Monster'a iletin.

Bilgisayarında şuan tek slot 16gb ram var önerim 2x8e çevirteceğine 1 adet 8 yada 16gb ram alıp ramini yükseltmenden yana.

Zarar verilmediği sürece garantiyi bozmaz.

Monster teknik servisi aradım. İlk defa böyle bir sorunla karşılaştıklarını söylediler. Perşembe günü Ankara'da ki şubelerine elden teslim edeceğim laptopu. Ücretsiz bir şekilde değişimini yapacaklar.
Bilgisayarında şuan tek slot 16gb ram var önerim 2x8e çevirteceğine 1 adet 8 yada 16gb ram alıp ramini yükseltmenden yana.
8 gb eklemek mantıklı ama ek ücret isteyecekler. Dual 2x8 kullanmak istiyorum şimdilik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…