Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe ne kadar
Max 14 bin ama a5 i 12.800 aldim uygun geldiği için abra aldım ama bu sorunları duyunca biraz daha üstüne koyabilirim.
Yorumunuz için teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım büyük ihtimalle elime geçsin test ederim.

Hocam 14 gün iade var zaten bios güncellemesi yaptıktan sonra performansına vs. Bakarsınız beğenmezseniz iade ederseniz.

Monster almayın !!!! Böyle mesajları çok okudum. Dedim millet abartıyo bişe olmaz. Samimi söylüyorum vallahi almayın ya. Aldıktan sonra sürünüyosunuz gerçekten.

Hangi cihazı almıştınız hocam ne problem geçmişti başınızdan?

Önceki mesajların özetini geçeyim hocam. Performans düşüklüğü, kasanın kalitesizliği vs. ilk sorunu 1.5 haftadır çözmeye çalışıyoruz olmuyor. İllallah ettik @214777 hocamla.

@hasanhut1 @stzzy Hocalarım sizden istediğim müşteri servisine bağlanıp ısrarla teknik servisteki arkadaşlarla görüşmeyi istemeniz. Bağlanırsanız s Abra A5 V16.6 için son sürümün hangisi olduğunu sormanız. Ben 2 gündür aramayamadım hastayım bayağı. Siz de ararsanız birimiz öğrenirsek buraya yazarız.

Scaling sınırlama mı oluyor ? Sen off yaptığında değişen bir şey oldu mu ? Bu arada TPM bizde açık diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…