Çözüm Monster v17.2.X performans sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Son düzenleme:
Bendeki 10TFB26 idi 10TFB31 mi çıkmış şimdi de :D. Sizde mi performans sorunu yaşıyordunuz eğer yaşıyorsanız sorunlarınız bu BIOS sürümü ile çözüldü mü @Erayocal ? Bir de dosyayı Monster'dan aldınız değil mi hocam? Sizin cihazınız V17.1 miydi?

@mustib67 incelemenizi bizimle de paylaşabilir misiniz neler değişmiş? Pek anlamıyorum neyin değiştiğinden de benim gibi bilmeyen arkadaşlar da öğrenmiş olur.
Benim KBC/EC versiyonum 1.07.08 ama 1.07.09 olarak daha güncel bir versiyon bulunuyormuş. KBC/EC güncellemek tıpkı BIOS güncellemek gibi kolay bir işlem mi setupu aç çalıştır kur gibi? Gereği var mıdır KBC/EC güncellemenin?

@491279 hocam ne iştir bu her gelen yeni bir BIOS sürümüyle geliyor sürekli güncelleyeceğiz heralde. :D

@Erayocal yeni BIOS sürümünden haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim üstadım.

Bu BIOS sürümü V17.2 için de uygun mudur? Bizdeki seri numarası NH58HKQ diye gidiyor ama attığınız dosyada NH58HJ diye gidiyor? Emin olamadım.

Son düzenleme:
Bendeki 10TFB26 idi 10TFB31 mi çıkmış şimdi de :D. Sizde mi performans sorunu yaşıyordunuz eğer yaşıyorsanız sorunlarınız bu BIOS sürümü ile çözüldü mü @Erayocal ? Bir de dosyayı Monster'dan aldınız değil mi hocam? Sizin cihazınız V17.1 miydi?

@mustib67 incelemenizi bizimle de paylaşabilir misiniz neler değişmiş? Pek anlamıyorum neyin değiştiğinden de benim gibi bilmeyen arkadaşlar da öğrenmiş olur.
Benim KBC/EC versiyonum 1.07.08 ama 1.07.09 olarak daha güncel bir versiyon bulunuyormuş. KBC/EC güncellemek tıpkı BIOS güncellemek gibi kolay bir işlem mi setupu aç çalıştır kur gibi? Gereği var mıdır KBC/EC güncellemenin?

@491279 hocam ne iştir bu her gelen yeni bir BIOS sürümüyle geliyor sürekli güncelleyeceğiz heralde. :D

Bu BIOS sürümü V17.2 için de uygun mudur? Bizdeki seri numarası NH58HKQ diye gidiyor ama attığınız dosyada NH58HJ diye gidiyor? Emin olamadım.
Hocan noluyor ya :)
Gerçekten her gelen yeni bir BIOS sürümü getiriyor anlamadım.
Hocan ne oluyor ya :)
Gerçekten her gelen yeni bir BIOS sürümü getiriyor anlamadım.

Hocam Monster ile tekrar iletişime geçerseniz bizi de haberdar ederseniz çok sevinirim.

Benim cihazı V17.1 aşırı fazla performans sorunu vardı bios sürümünü monster teknik destekten aldım ve güncelledim şuan gayet iyi düzeldi diyebilirim.

Allahım yarabbim kafayı yiyeceğim şimdi. Saat 3 gibi aradım tekrar bağlanmak istediğimi söyledim olan biteni anlattım bilgisayarla ilgili telefondaki eleman bana servise yollayın deyip durdu. Teknik ekibe de bağlamadı. Dünkü arkadaş da yarın bağlanırlar dedi bir şey olmadı aramadılar bile. Bilgisayarı önümüzdeki 5 ay içinde yollayamam bana lazım cihaz bekleyemem. Ne yapayım sizce ? Ben kesinlikle inanıyorum BIOS güncellemesi geldiğine ama.

Allahım yarabbim kafayı yiyeceğim şimdi. Saat 3 gibi aradım tekrar bağlanmak istediğimi söyledim olan biteni anlattım bilgisayarla ilgili telefondaki eleman bana servise yollayın deyip durdu. Teknik ekibe de bağlamadı. Dünkü arkadaş da yarın bağlanırlar dedi bir şey olmadı aramadılar bile. Bilgisayarı önümüzdeki 5 ay içinde yollayamam bana lazım cihaz bekleyemem. Ne yapayım sizce ? Ben kesinlikle inanıyorum BIOS güncellemesi geldiğine ama.
Hocam bir daha arayın belki başka kişi gelir sizi direk bağlar.
Geçmiş olsun hocam.

Ver işte ne uzatıp duruyorsun ya tamam o biosu verince sıcaklık artacak monster çok ısınıyor yok şöyle yok böyle, performans isteyen adam bunu göz önünde bulundurur zaten. Hatta az indirim yap soğutucuna vs onuda satarsın. Geçmiş olsun hocam @214777 valla bende sizinle birlikte sinir oldum akşam akşam.

Ver işte ne uzatıp duruyorsun ya tamam o biosu verince sıcaklık artacak monster çok ısınıyor yok şöyle yok böyle, performans isteyen adam bunu göz önünde bulundurur zaten. Hatta az indirim yap soğutucuna vs onuda satarsın. Geçmiş olsun hocam @214777 valla bende sizinle birlikte sinir oldum akşam akşam.
Ne oldu hocam ? Siz aradığınız da güncelleme var deyip çok ısınır diye vermediler mi ? Bu arada ben de öyle çok sinirlendim akşam eleman falan diye yazmışım buraya hatta. Yahu bağlayabilir misiniz diyorum bana bizim öyle yetkimiz yok bağlanamazsınız diyor. Daha dün arkadaş bağlamaya çalıştı mesai saati olmayınca bağlayamadı diyorum bizde yok öyle demeye getirdi. Sanki yalan söylüyorum şuan bol bol sövüyorum da buraya yazmıyorum. Bu 17.2 için kaç defa güncelleme getirmişler aynı sorun bunda da var işte ver de öğrenelim işte var mı yok mu yeni bios bağlamıyoruz da bağlamıyoruz niye varsın sen o zaman orda bilgi desen 0 papağan gibi ötüyorlar aynı şeyleri. Servislik bir durumu yok cihazın servise verin deyip durdu. İşi bilmiyor o ilk telefonu açanlar. Üstüne üstlük zorluk çıkarıyorlar. Adamların ellerindeki bios listesi de eski ki. Onlar da bilmiyor var mı yok mu diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı