Monster ve Excalibur nasıldır?

Serco Ramos54

Hectopat
Daha fazla  
RAM'i yükseltemezsin ama boşta SSD yuvası var.

Hocam Monster veya Excalibur hakkında ne düşünüyorsunuz?

Monster eh işte, Excalibur uzak dur işte.

Monster'ında ilginç yanı kaliteli mouse,klavye,monitör yapıp ucuza satıyorlar
Laptoplarınada serviste iyi bakıyorlar ama emek harçamıyorlar fazla ilgili bir sağlayıcı olsa çok daha başarılı olur şu anda.

Hocam düşünecek bir şey yok, birbirinden kronik ve sıkıntılı 2 marka
Ben Casper’la davalığım şuan. Yazın 4080’li laptop’u trendyolda kendi satıcılarından 35 bine aldım. Bana dava açtılar kötü amaçla ürün aldığıma dair.

Monster eh işte, Excalibur uzak dur işte.

Monster'ında ilginç yanı kaliteli mouse,klavye,monitör yapıp ucuza satıyorlar
Laptoplarınada serviste iyi bakıyorlar ama emek harçamıyorlar fazla ilgili bir sağlayıcı olsa çok daha başarılı olur şu anda.
Monitör klavye mouse hepsi rezalet. Hiçbiri alınmaz monster.

Yani sorunları olan cihazlar ama aralarında düzgünleri de var Clevo kasalar gereginden fazla ısınıyor masaüstünde 65 derecede geziyor genellikle yani 1650 i5 11400H olan bir bilgisayarda değerler böyle Excalibur hakkında pek bir bilgim yok ama Excalibur satın alırken Clevo kasa olmamasına özen göstermenizi tavsiye ederim değerlerine bakmadım ama bence Monster'dan fazla ısınıyor.

Ben Casper’la davalığım şuan. Yazın 4080’li laptop’u trendyolda kendi satıcılarından 35 bine aldım. Bana dava açtılar kötü amaçla ürün aldığıma dair.

Monitör klavye mouse hepsi rezalet. Hiçbiri alınmaz monster.
Merhaba, Monster notebook Klavye ve Fareleri kaliteli ve iyidir Mouse'da Pixart sensör kullanıp 3350 kadar çıkan sensörlerle dış kaliteli mataryeller sayesinde daha iyi bir oyun deneyimi sunabilirsiniz.

Merhaba, Monster notebook Klavye ve Fareleri kaliteli ve iyidir Mouse'da Pixart sensör kullanıp 3350 kadar çıkan sensörlerle dış kaliteli mataryeller sayesinde daha iyi bir oyun deneyimi sunabilirsiniz.
3350 sensörlü mouse’u 1000 1500 liraya satıyorlar. Şuan 3395 sensörlü+ şarj istasyonlu + 8000hz mouse 1500 lira. 3350 kötü bir sensör.

Monitör panelleri desen ayrı rezalet. Klavyeler en kötü pcb en kötü switchler. Hotswap bile değil.

3350 sensörlü mouse’u 1000 1500 liraya satıyorlar. Şuan 3395 sensörlü+ şarj istasyonlu + 8000hz mouse 1500 lira. 3350 kötü bir sensör.

Monitör panelleri desen ayrı rezalet. Klavyeler en kötü pcb en kötü switchler. Hotswap bile değil.
Karıştırıyorsunuz bence siz ben Monter ürünlerine ve steelseris,logitech bir çok markanın ürünlerine sahibim profoyosonel olarakta cs oynamışlıgımda var redbull 2021 shotpeak turnuvalarına katıldım Monster şu anda biraz daha ucuza satsa sensörleri gayet iyidir pixart sensörlü olmayan isim vermek istemedigim mousrları öneriyorsunuz çogunuz şu anda panel tipi IPS paneldir ve üretici panellerin monster değildir bilindik bir şirketin panel tipini kullanıyorlar Hotswap konusundada aynı şekilde makul bir fiyata %100 klavye şeklinde red switch kullanıyorlar bu fiyatlara redswitch bir kaç dandik markada var isim vermek istemiyorum tekrardan iyi forumlar.

Hocam düşünecek bir şey yok, birbirinden kronik ve sıkıntılı 2 marka
Monster kullanıcısıyım yaklaşık 5 ay olacak. Bilmek adına soruyorum bu kronik rahatsızlıklardan birkaç örnek verir misiniz?

Forumda Monster incelemelerim var bakabilirsin Faceit'ı sen dogmadan önce oynuyordum muhtemlen şahsi internet cafemiz var bizim turnuvalar'a faceit çıkmadan önceden beri katılıyorum sizin anlatma tarzınız çok tuhaf sanki forumda gördüklerinizle yorum yapiyorsunuz sadece yani sizin pek anlayabilecek kapasiteside olduğunuzu sanmıyorum Pixart Rehber: Oyuncu Farelerinde Kullanılan Sensörler, Özellikleri ve Sıralaması burdan daha çok bilgi alabilirsiniz iyi forumlar.
Yukarıda bahsettiğin 3350 sensörü o listeden bana bulabilir misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı