Monster Virtual 7.1 mi Steelseries Arctis 3 mü?

Hocam bende ikisi arasında kalmıştım monster almayı düşünüyorumda senin ilk izlenimin nedir tavsiye eder misin?

Hocam bende ikisi arasında kalmıştım monster almayı düşünüyorumda senin ilk izlenimin nedir tavsiye eder misin?
Dedigim gibi çok rahat ama ben kepçe kulağım galiba(bana gsp 300 bile anca olur sanırım )sürekli oynarken 3 saat sonra ağrıtıyor...
7.1 Surround'u güzel,mikrofonu kaliteli,padleri çok yumuşak ve az terleme yapıyor...
Sesi yetersiz felan diyenlere bakmayın bence gayet yeterli sona alınca(En sona alınca biras hışırtı geliyor) fazla bile ama zaten sonda kullanmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Siyahını indirimdeyken 330 TL'ye aldım ve bence gayet güzel parasını kesinlikle hak ediyor.

Aldıktan 5 ay sonra felan neler yaşadığını yazarmısın ?
Merak ettim nasıl oldugunu.
Alalı dağa 2 gün yani geleli ama gercekden oyunlardan fazla muzik dinliyorum o ladar guzelki bass cok seven biriyim ve bildiğiniz iciniz titriyor 7.1 cok iyi yani gercek 7.1 beklemeyin ama ses testlerind gayet neyin nerden geldiği anlayabiliyorsuniz
Gwrcekdwn cok guzel ilk geldiğinde cok buyul gelebilir ama 50mm surucunun hakkini veriyor 119dp lik bir ses var ve bu kualağa cok buyuk zararli steelderies de 98 dp var ve oda zararli son ses acmanizi onermem bass lari cok kaliteli titresim motoru icinizi titretiyor son sesde bile bozulma olmuyor seslerin yererini cok iyi veriyor ve gercekden cok rahat uzun kullanim tecrubem olmadi ama araliksiz 2 buzuk saat kadar taktim terletme olmadi ama az nemlendiiriyor ve gercekden coool rahat ve yumusak almanizi oneririm
Akşam acele şekilde yazdığım için biraz karmaşık oldu sarjım yoktu çünkü her neyse kulaklık
Akşam acele şekilde yazdığım için biraz karmaşık oldu sarjım yoktu çünkü her neyse kulaklık gerçelden cok güzel ilk aldığımda steelseries mi almalıydım diye bir şüpe vardı ama kulaklığı kullana kullana bu duşunceden vaz geçiyorsunuz steelseries de oyunlarda çok iyi ama müzik kalitesini beyenmedim diyen cok kişi var ben bu kulaklığın oyunda denemek için almıstım ama oyundan fazla müzik dinliyorum sesi açıp uzancaksın o derece rahatlatıyor bazen o kadar kaliteli bass vuruyorki titreşim açık zannediyorum bide oyunlarda adamın nerden geldiğini cok rahat anlıyorsun pubg mesela adamların ustunde olduğu bile cok rahat anlıyorsunuz kendi yazılımı üzerinden 7.1 acık acık olmasada veriyor ama ustunden geçen bir adamı yanından geçiyor gibi hissedebilirsiniz onun icin için yazılımı önemli bu arada eskiden monsterın destek kısmından vardı ama artık monster sürücüler diye aratarak cıkıyor ben baya aradım her neyse kulaklığın malzeme kalitesi güzel rgb ışıgın geçısleri cok güzel tek renge ayarlanmıyor olsa cok güzel olabilirdi yastıkları cok rahat ve cok sıkı tutuyor takıp amuda kalksanız bile duşmicek dışardaki sesi cok iyi kestiğini soyleyemem ama müzik acıp da bağırsanız bile duyamassınız kapalı şekilde geçiriyor sesi başka bisey yok alırsanız memnun kalacağınız bir kulaklık tavsiye ederim kısaca şimsiden

Son düzenleme:
Yorumların için çok teşekkürler kardeşim. Bende bu kulaklığı alıp deneyeceğim, memnun kalacağımı umuyorum. Aslında ben de sadece oyun için değil hem müzik hem de film izlemek için istiyordum. Bunların yanısıra oyun oynatmasını da isterim tabi ki, çünkü ayrıca para vermek istemedim.

Aksiyon filmi izliceksen o anı düşününemiyorum ben bile daha denemedim yanından kursunun gecip gittini bile anlayabilirsiniz bir patlama olduğunda onu orda gercekden hissedebilirsin titresim motoru oyle seylerde bile calisiyor artik sen duşun bir patlama olduğunda kulağının titremesini efso bisey gercekden saten sadece oyun icin deyilse senin icin moster seçilmiş kaftan oluyor direk

Kardeşim, hemen sipariş veriyorum. Salı elimde olur artık ilk izlenime göre bir yorum yaparım

Kardeşim, hemen sipariş veriyorum. Salı elimde olur artık ilk izlenime göre bir yorum yaparım
Ben pazar sipariş verdim çarşamba geldi burda 2 defa yer değişti şaçma bir şekilde ilk 2km ilerime geldi ordan 1 km yanima aktarıldı ordan bana geldi 2side 2 gün oyaladı aras kargo hariç hersey guzel aynı gün kargoya veriyorlar geldiğinde burda sende ilk izlenimini paylaşırsan diğer kisiler için güzel bir ayrıntı olur bende merak ediyorum saten benim yüzümden beyenmiyeceğın kulaklık almanı istemem acıkcası her neyse hayırlı olsun şimdiden bu arada 7.1ni merak ediyorsan hiç oyunlara girmeden youtube den 7.1 ses testi yazarak cıkartabilirsin cok iyi veriyor

Burada ki aras kargo Allah'tan iyi çalışıyor. İnşallah beğenirim ya iade falan uğraşmak istemiyorum. Eğer beğenirsem her yerde bağıra bağıra tavsiye edeceğim

Burada ki aras kargo Allah'tan iyi çalışıyor. İnşallah beğenirim ya iade falan uğraşmak istemiyorum. Eğer beğenirsem her yerde bağıra bağıra tavsiye edeceğim
Kulaklık geldiğinde inceleme gözüyle bakma aç en sevdiğin basslı bir müzik titreşimide aç ondan yonra yaslan ve zevkine bak müzik keyfin bittimi aç bi tane transformers yada godzilla yada bir şavaş ortamlı bir film titreşimi açmayı unutma o anı içinde hisset orda gibi hisset kendini ondan sonra hala kulaklığı beyenmediysen saten senin deyildir kulaklık

Dostum elime ulaştı, denedim lakin bazı şeylerini pek beğenemedim. Şöyle ki dışarıdan gelen sesleri pek kesmiyor bu benim için önemli bir eksiydi ayrıca kulağımı çok terletti, sanırım bundan sonra kumaş yastıklı kulaklık alırım, ama kafada hiç bir rahatsızlık ve ağırlık yapmıyor. Ses performansına gelecek olursak müzikler için gayet yeterli bir performansı olduğunu söyleyebilirim bas gerçekten efsane zangır zangır titriyordu. Sanal 7.1 fena değildi bence, mikrofon ise gayet yeterli temiz alıyor sesleri. Benim takıldığım şeyleri sorun etmeyecek arkadaşlar için bu fiyata bulunmaz hint kumaşı olduğunu söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…