Monster Virtual 7.1 mi Steelseries Arctis 3 mü?

Kardeşim forum arctis 3 şikayetleriyle dolu neyini tavsiye ediyorsun. Usb girişi bile yok telefonla denesen ne fark edecek denemesen ne fark edecek. Ayrıca basslarını kıyasladığın kulaklık bass'tan zangır zangır titriyor istanbulda veya izmirdeysen git dene trollük yapma

Hahahaha steelseries ile çakma bir aliexpress ürününü kıyaslamakta güzelmiş beyler! ;)
Forum şikayetlerle dolu çünkü sürücüyü kuramadıkları için şikayetleri var, realtek ve ss3 sürücülerini silip öyle yüklemek lazım. Sürücüsüyle acayip oluyor ve 7.1 çok temiz. Hepsiburada, Amazon gibi sitelere bakın 5 üzerinden 5 yıldız almış bu kulaklık.. :D Şuan 80-100 dolar arası yurt dışında.(400-550tl güncel kur ile) Monster'ı Snopy ile falan kıyaslayın lütfen.. 10 saattir kulaklık takıyorum ne ağrı ne terleme var, adamlar kulaklık pedine dahi özel patent almışlar(airweave fabric).. Karar tabi sizin ama insaflı olun az biraz yorumlarınızda. :D
iyi geceler :)

Hahahaha steelseries ile çakma bir aliexpress ürününü kıyaslamakta güzelmiş beyler! ;)
Forum şikayetlerle dolu çünkü sürücüyü kuramadıkları için şikayetleri var, realtek ve ss3 sürücülerini silip öyle yüklemek lazım. Sürücüsüyle acayip oluyor ve 7.1 çok temiz. Hepsiburada, Amazon gibi sitelere bakın 5 üzerinden 5 yıldız almış bu kulaklık.. :D Şuan 80-100 dolar arası yurt dışında.(400-550tl güncel kur ile) Monster'ı Snopy ile falan kıyaslayın lütfen.. 10 saattir kulaklık takıyorum ne ağrı ne terleme var, adamlar kulaklık pedine dahi özel patent almışlar(airweave fabric).. Karar tabi sizin ama insaflı olun az biraz yorumlarınızda. :D
iyi geceler :)
Denemediğin bir kulaklık hakkında yorum yapmak nasıl bir şey anlatsana, birde çok merak ediyorum ilk yorumunu buraya yapmışsın, yoksa steelseries trollü müsün? zaten forum senin gibilerle dolu emin ol senin gibi adamlar yüzünden asla steelseries kullanmayacağım bunu da paranı verenlere iletirsen sevinirim. Ben snopy kulaklıklarıda denedim arctis 3üde denedim monsteride denedim bu yorumu ona göre yaptığımdan emin olabilirsin. Ayrıca millet o yıldızı fiyat performansa göre veriyor ona bakarsan 1000 lira olup 3 yıldız kulaklıkta var. 20 dolar daha ucuz olduğu için usb koyamayıp müşterilerini saçma sapan işlerle uğraştıran bir markadan bahsediyoruz değil mi? Neyse kardeşim cevap veripte yorma beni.

Denemediğin bir kulaklık hakkında yorum yapmak nasıl bir şey anlatsana, birde çok merak ediyorum ilk yorumunu buraya yapmışsın, yoksa steelseries trollü müsün? zaten forum senin gibilerle dolu emin ol senin gibi adamlar yüzünden asla steelseries kullanmayacağım bunu da paranı verenlere iletirsen sevinirim. Ben snopy kulaklıklarıda denedim arctis 3üde denedim monsteride denedim bu yorumu ona göre yaptığımdan emin olabilirsin. Ayrıca millet o yıldızı fiyat performansa göre veriyor ona bakarsan 1000 lira olup 3 yıldız kulaklıkta var. 20 dolar daha ucuz olduğu için usb koyamayıp müşterilerini saçma sapan işlerle uğraştıran bir markadan bahsediyoruz değil mi? Neyse kardeşim cevap veripte yorma beni.

Bu da güzel, Sen kullanmışım demişsin evet. Telefonundan şarkı açıp bilgisayar ekipmanı denenmez kardeşim. Bu uçağı Kerosen yerine Mazot ile uçurmaya benzer. Tam performans alamassın... Benim kimseye yalan borcum yok, Monster yerine aynı fiyata Arctis 3 almayı tercih ederim. Birisi Monster birisi SteelSeries kalitelerini ve konforlarını hiç kıyaslamayalım istersen.. Usb'ye gelince adamlar bunu tüm platformlar ile uyumlu olsun diye yapmış(Pc/Mac/Xbox/PS4/VR/Mobile). Sen usb istiyorsan kulaklık ve mikrofon jacklarını usb dönüştürücüye takarsın bu kadar basit..

TX Usb 2.0 7.1 Stereo Ses Efektli Ses Kartı (Windows Ve Mac Fiyatı

Son görüşlerin nedir kardeşim memnun musun? 7.1 kalitesi, müzik kalitesi vs.

F/p canavarı kulak içi kulaklığım vardı aliexpress'ten aldığım onları kullanıyordum oyun oynarken.
*buradan incelemesini okuyabilirsin ingilizce olarak: Review: MEMT X5 - AudioBudget

Oyunlarda ses yukarıdan mı geliyor, arkamdan mı, sağ mı, sol mu tam anlayamıyordum ve buda kötü bir oyun deneyimi sunuyordu.. O yüzden 7.1 almaya karar verdim, arctis 3ü hem ingilizce hem türkçe kaynaklardan o fiyat bandında alınacabilecek en iyi kulaklık olduğunu gördüm. 1 hafta önce sipariş verdim Trendyol'dan(299TL'ye), elime 2 günde ulaştı. Görüntüsünü ergonomosini çok beğendim. Kulağıma takınca kulaklık bandından dolayı tam oturuyor, çok çok rahat ve hafif. Saatlerce kullansam dahi ağrı terleme falan yapmıyor. Kulaklık pedleri yumşacık ve kulağa ağrıtmadan tam oturuyor.

Kullanıma gelecek olursak, taktım bilgisayara bir müzik açayım dedim hiç hoşuma gitmedi.. Dedim bu kadar düşük ses seviyesi mi olur?.. Sonra baktım bilgisayarımda Razer 7.1 Kulaklık yazılımı yüklüydü onu silince kulaklık kendine geldi, sesi arttı temizleşti. Sonra kendi yazılımını yükledim.. 7.1'i aktive edip, Equalizer'dan Performance ayarını seçince ve Bass Boost'u sonlayınca olanlar oldu.. Müthiş Ses almaya başladım!... Benim laptop'un kendi üzerindeki ses sitemi çok iyi, çift hoparlör + Basslar için subwoofer var laptopta ve çok keyifli müzik dinleniyor. Fakat kulaklıkların bassları ve ses kalitesi o kadar iyiydiki hep kulaklıkla dinlemeye başladım!... Çok memnun kaldım müzik keyfinden.

Oyunlara gelecek olursak, normal kulaklık ile duyamadığım sesleri duymaya başladım R6'da. Çevremdeki sesleri net şekilde nereden geldiğini anlamaya başladım kulaklık ile. Oyuna böylece daha hakim olmaya başladım çünkü böyle oyunlarda ses kasma herşeydir..

Fakat birşey söyleyeyim, ürün bilgisayar ekipmanı için tasarlandığı için bilgisayar dışındaki kullanımından fazla birşey beklememek lazım. Bilgisayardaki o müthiş sesleri ve kaliteyi yazılımsız ortamda alamassın. Bunu ps4 ile falan kullanıcaksan önceden bil diye söylüyorum. Telefonda yine fena değil ama ekstra bir equalizer ayarı veya uygulama ile ses kalitesi yine arttırılabiliyor. Benim söyleyebileceklerim bu kadar.

İstersen al bir dene bilgisayarda kullanacaksan hoşuna gidececktir ve kaliteli bir ürün olduğu için uzun yıllar seni götürecektir. Ürün ömrü için en önemli kısmı, tüm kabloları takılıp çıkartılabiliyor yani kablo ucun bozulsa, uzun kullanımlar ve katlamalar sonrası kablon kırılsa yeni kablo alıp kullanmaya devam edebilirsin. :)

Siteden ban yediğim icin yazamadım bunun için özür dilerim öncelikle sadece oyun oynuyorsanız steelseries 3 almanızı öneririm müzik keyfini gelicek olursak büyük derecede sınıfda kalmış bir ürün beyenen kişi cok az onların zevkine kalmış bisey bu bass larda cok az parazit var diyenlerde var jack girişi 7.1 için deyil 5.1 veriyor diyende var bilemiyorum tabi ama ben oyunlardan fazla müzik dinleyen birisiyim onun icin benim seçimim monster oldu sebebi ise bass çok seven biriyim ve monsterde bass seviyesi inanılmaz güzel en yüksek sesde bile bozulma olmuyor titreşim sayesinde filmlerde sanki ordaymiş gibi hissediyorsunuz 7.1 kalitesi gayet yeterli sanal olduğu icin övmeye gerek yok tabikide 50mm sürücü sayesinde 119 dp ses veriyor yani adam arkanda ctrl ile yürüse bile sesini duyabiliyorsunuz filmlerde müziklerde sona dayıyan birisi varsa onun kulakta sıkıntı var demektir o derece fazla sesi var birde kulaklık cok iyi tutunuyor kulağına takıp amuda kalksanız bile düşmicek suni deri olduğu için terletiyor diyenler var tabi ama bende oyle bir sorunla karşılaşmadım cok yumusak yastıkları hiç rahatsız etmiyor ses kesme işi ise orda derecede denilebilir fazla ses kesmiyor kulaklık kapalı iken annenizin ünlediğini duyabilirsiniz yani ama oyundayken veya müzik dinlerken biri yanınızda konuşa konuşa yanınıza gelsin haberiniz bile olmaz benden bu kadar beyendiğiniz bir kulaklığı sahip olmanız dileğiyle iyi günler dilerim
Aldıktan 5 ay sonra felan neler yaşadığını yazarmısın ?
Merak ettim nasıl oldugunu.
5 🌒 oldu mu bilmiyorum ama bass ve film zevki çok iyi hala müzik dinlettiriyor bana pubg de oyun aralarında bile müzik açıyorum oyun başlayınca kapatıyorum 7.1 kalitesi steelseries den kötü olabilir neden derseniz o kulaklık sadece oyuna odaklanmış bir kulaklık saten onun için kimse bass kalitesini beyenmiyor ince sesleri iyi ama monster kalın seslerde iyi mikrofon kalitesi gayet iyi discord skpye gibi yerler için tabi gidipde YouTube da video cekemessiniz onu steelseries de yapamazsınız tabi ama olsun başka bir ayrıntı yok has bide yazılım üzerinden ses değiştirme Var kız sesi falan discord yeni gelen kişilere çok iyi şaka yapılabiliyor

Son düzenleme:
Bende biraz araşdırdıkdan sonra monster aldım suan yolda geliyormuş ne yönden diye sorarsanız hassasiyeti steel den cok dağa iyi steel de 98dp ses varken monster de 119dp lik bir ses var steel 40mm sürücü kullanırken monster 50mm sürücü kullanıyor bass efeklerı ve titreşim motoru sayesinden bass sesleri cok dağa iyi onun icin monster tercih ettim rgb ısıkda cabası tabi ama yinede cevapladığınız icin sağolun iyi akşamlar
Hala Memnun musunuz ?

Aksiyon filmi izliceksen o anı düşününemiyorum ben bile daha denemedim yanından kursunun gecip gittini bile anlayabilirsiniz bir patlama olduğunda onu orda gercekden hissedebilirsin titresim motoru oyle seylerde bile calisiyor artik sen duşun bir patlama olduğunda kulağının titremesini efso bisey gercekden saten sadece oyun icin deyilse senin icin moster seçilmiş kaftan oluyor direk
Hocam hala memnunmusunuz? ona göre alıcam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı