Monster Virtual 7.1 mi Steelseries Arctis 3 mü?

6 aydır Arctis 3 kullanan biriyim ve kulaklıktan çok memnunum. İlk başta sesi bana da az geldi ancak Engine 3’ü kurup Equalizer ayarlarını yapıp Bass Boost’u açtıktan sonra ses cidden güzel gelmeye başladı. 7.1’ini gayet başarılı buluyorum sanal olmasına rağmen. Kimin nerden yürüdüğünü,nerden ateş ettiğini çok rahatlıkla ayırt edebiliyorum. TechnoNerd olayı anlatmış zaten. Kısacası kulaklıktan hayli hayli memnunum. Alacaklara tavsiye ederim ancak ilk başta Engine kurulumu biraz baş ağrıtabiliyor. Şahsen ben 4 saat uğraşmıştım.

Monster aldım geliyor aldığın kulaklık nasıl
Çok çok güzel. En ufak seste adamların nerden geldiğini anlayabiliyorsun. Ayrıca basslarıda iyi. Çok çok rahat. Arctis 3 önermem. Fiyatını haketmiyor. Birde yazılımı yok. Windowsun kendi 7.1'i açıyorsun anca öyle. Stereo kulaklıklardada ordan 7.1'i aktif ediyorsun. Yani gerek yok

Bilgilendirmen yanlış. 2019 versiyonunda yazılımı yok sadece. Diğer versiyonlarda yazılımı mevcut. Kurulumu baş ağrıtabiliyor ama kurduktan sonra Equalizer ayarlarını yapıp Bass Boost’u açarsanız gayet ama gayet tatmin edici bir ses deneyimi sağlıyor. 7.1’ini ben beğeniyorum Arctis 3’ün. Tavsiyem 2019 modelinin alınmaması yönünde. Malzeme kalitesi çok güzel. Özellikle kulak pedleri(Steelseries patentini bile aldı.)ve kafa bandı aşırı rahat bir kullanım sağlıyor. 12 saat boyunca taktım bana mısın demedi kulaklık. Ses yalıtımı tabiiki Monster’a göre az pedlerinden dolayı ama yok da denemez. Parasını hakkettiğini düşünüyorum ama 2019 versiyonu için tartışılır.

Hocam 450 tl Steelseries arctis 3 o fiyata daha iyileri var. Mesela HyperX Cloud Silver. Vede bu sanal 7.1 pek birşey beklememek lazımki sesleri daha kötü ediyor.

B
Hocam 450 tl Steelseries arctis 3 o fiyata daha iyileri var. Mesela HyperX Cloud Silver. Vede bu sanal 7.1 pek birşey beklememek lazımki sesleri daha kötü ediyor.
Ben indirimdeyken almıştım 350’ye. Senin fikrin saygı duyarım. Ama o kadar da kötü bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum Arctis’in.

Hocam merhabalar ürünü alalı bayağı olmuş sizin. Mikrofon kalitesinden detaylı bahsedebilir misiniz? Klavye, mouse, fan seslerini karşıya iletiyor mu? Ve de oyun veya müzik seslerini yine mikrofondan karşıya iletiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…