Monster vs ASUS

Hangisini tercih etmeliyim?

• Oy verenlerin toplamı
    28

Bayram72

Decapat
Makaleler
1
Siz olsanız hangisini alırdınız? Monster'den ekran kartı için korkuyorum 3 GB, ASUS’dan da işlemcisi için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yabancı kaynaklı videolarda işlemcinin 95 dereceye kadar çıktığını gördüm .
Aynı serinin geçen yılki versiyonundan arkadaşımda var fakat 7300 işlemcili. PUBG oynarken sürekli PC mavi ekran veriyor işlemci ısısı çok yüksek ve sıcak hava sürekli ekrana üflüyor. Ben Monster laptop kullanıyorum asla ısınma sorunu yaşamadım v13 kasalarda zaten ısınma sorunu yok bildiğim kadarıyla. Yukarıdaki iki cihazı da almayın bence indirimlerde daha kaliteli cihazlar bulursunuz. Monsterın 1650 ekran kartlı versiyonu var ise onu alın derim.

ikisi arasında çok net asus, hem 512 ssdsi var hemde ekran kartı diğerinden iyi

Arkadaşının sistem özellikleri hakkında bilgi verir misin?

Arkadaşının sistem özellikleri hakkında bilgi verir misin?
i5 7300 HQ / 1050Ti / 8GB RAM / 256 GB SSD

Asus GL-502VE idi sanırım cihazın kodu yurt dışında TUF diye de geçiyor. Monsterın 1650 ekran kartlı ürünü varsa ona bakabilirsiniz.

Şu iki bilgisayar arasında gözün kapalı özellik olarak asus
Ama ısınma problemi olarak monster ın ısınma problemi yapacağını düşünmiyorum
Asus da ise dedikleri gibi ekrana üflüyor benimde ekrana üfleyen bi asus bilgisayarım var gaming laptop değil hiç bakım falan da yapmıyordum lol cs go tarzı oyunlar oynuyordım işlemci 100 dereceyi bulmasına rağmen oynuyordum hiç mavi ekran drop falan olmuyor
Ayrıca şunuda ekliyim 1050 3gb ile 1650 ile yaklaşık %50 performans farkı var bunuda ekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…