Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 660 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2020 #1 Karşınıza iki tane marka sunuyorum ve siz genellikle Gta 5,Battlefield 4 gibi oyunlar oynuyorsunuz, hangi markayı tercih ederdiniz ? Ankette oy kullandıktan sonra yorumuna nedenini de yazın ki bu 2 marka arasında kalanlar çözüme kavuşsun
Karşınıza iki tane marka sunuyorum ve siz genellikle Gta 5,Battlefield 4 gibi oyunlar oynuyorsunuz, hangi markayı tercih ederdiniz ? Ankette oy kullandıktan sonra yorumuna nedenini de yazın ki bu 2 marka arasında kalanlar çözüme kavuşsun
Dovahkiin Dragonborn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.435 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Mayıs 2020 #3 Birisi kardeşini bakkala gönderen ağabey, diğeri ise para üstüyle çikolata alabilir miyim diyen kardeş
Birisi kardeşini bakkala gönderen ağabey, diğeri ise para üstüyle çikolata alabilir miyim diyen kardeş
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.248 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2020 #4 Marka değil model karşılaştır. İkisi de dandik, uyduruk markalar değil. Yıllardır bu işin içindeler.
KS KS Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 660 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2020 #5 Shimada Sensei dedi: Marka değil model karşılaştır. İkisi de dandik, uyduruk markalar değil. Yıllardır bu işin içindeler. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar çıkardıkları tüm sistemleri, modelleri göz önünde bulundurarak karşılaştırabilirisin.
Shimada Sensei dedi: Marka değil model karşılaştır. İkisi de dandik, uyduruk markalar değil. Yıllardır bu işin içindeler. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar çıkardıkları tüm sistemleri, modelleri göz önünde bulundurarak karşılaştırabilirisin.
Odin the Son of Borr Kilopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 822 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ásgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Part time God of wisdom, poetry, death, divination, and magic 28 Mayıs 2020 #6 Monster kendisi üretim yapan bir firma değil. Aynı fiyata, aynı özelliklerde olan bir makinanın Asus olanını tercih ederdim.
Monster kendisi üretim yapan bir firma değil. Aynı fiyata, aynı özelliklerde olan bir makinanın Asus olanını tercih ederdim.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 28 Mayıs 2020 #7 İkisi de alınabilir bütçeye göre bence.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 28 Mayıs 2020 #8 Asus, Monster şirketinin babasıdır benim gözümde.
K Kak Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 281 Çözümler 3 28 Mayıs 2020 #9 Roux dedi: Asus, Monster şirketinin babasıdır benim gözümde. Genişletmek için tıkla... Anası kim olur peki?
Roux dedi: Asus, Monster şirketinin babasıdır benim gözümde. Genişletmek için tıkla... Anası kim olur peki?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.248 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2020 #10 Kak dedi: Anası kim olur peki? Genişletmek için tıkla... MSI?