Monster vs GameGaraj laptop

WinlesT

Femtopat
Monster sistem özellikleri: GDDR6 4 GB 1650 Ti ekran kartı/i7 10.nesil işlemci/16 GB ram/15.6 Inc 120Hz IPS mat LED ekran/500 GB M.2 SSD

GameGaraj sistem özellikleri: 6 GB 1660 Ti GDDR6 ekran kartı/i7 9. nesil işlemci/16 GB ram/120 HZ 15.6 Inc ekran/500 GB M.2 SSD

Hangisini önerirsiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GameGaraj yeni çıktı o yüzden pek tavsiye etmiyorum Monster iyi bir tercih bilindik bir marka.
Parçaları kendileri üretmiyorlar, içindeki parçalara göre yorum yapmak daha mantıklı olmaz mıydı? Ayriyeten şikayet sayıları çok az, çok fazla müşterileri memnun kaldı.

Parçaları kendileri üretmiyorlar, içindeki parçalara göre yorum yapmak daha mantıklı olmaz mıydı? Ayriyeten şikayet sayıları çok az, çok fazla müşterileri memnun kaldı.
Ben şuan Monster kullanıyorum GameGaraj yeni duyduğum bir marka olduğu için söylemiştim ama dediğiniz gibi ise alınabilir bence 🤷‍♂️

Evet memnunum gayet güzel akıcı her oyun ve internette olduğu gibi 1 haftada mavi ekran gibi durumlarda yaşamadım sadece BIOS'u alışılmışın dışında çok garip geldi bana onun dışında her şey gayet iyi.

Warzone gibi battleroyale oyunları rahatça 50-60 FPS veya üzeri orta ayarda kaldırıyor mu ya da PUBG Fortnite gibi Battle Royale oyunlar içinde aynı soru cevaplarsan sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz Fortnite yada PUBG denemedim ama GTA V benchmarkında 95FPS'lere kadar gördüm çok yüksek - yüksek ayarları birlikte. 3D Mark sonucu da şu şekilde:
Screenshot_19.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı