Monster vs GameGaraj laptop

3nvr

Zeptopat
Daha fazla  
İkisi arasında gerçekten çok kararsız kaldım.
45k bandındaki laptop önerileriniz varsa buyurun.
Teşekkür ederim.

Kararı sen ver istersen ben Monster aldım sana al diyemem

Ben daha önce abra A5 almıştım ama perfonmans çok kötü olduğu için iade ettim. Sırf oyub oyniyacaksaniz masaüstü toplamak bu fiyata çok çok daha mantıklı olur.

Bence kesinlikle GameGaraj. Kasayı MSI'dan alıyordu eskiden hala öyle mi bilmiyorum.

Abra GameGaraj slayer ve MSI GF modelleri aynı kasayı kullanıyor yanılmıyorsam. 3üde ısınıyor yani.

Abra GameGaraj slayer ve MSI GF modelleri aynı kasayı kullanıyor yanılmıyorsam. 3üde ısınıyor yani.
Yeni nesil GF serisi ne kadar ısınıyor, belirtebilir misiniz? Evet eski nesillerin ısındığını biliyorum ama yeni nesillerde buna ilişkin bir kaynağınız var mı?

Ben daha önce abra A5 almıştım ama perfonmans çok kötü olduğu için iade ettim. Sırf oyub oyniyacaksaniz masaüstü toplamak bu fiyata çok çok daha

Ben daha önce abra A5 almıştım ama perfonmans çok kötü olduğu için iade ettim. Sırf oyub oyniyacaksaniz masaüstü toplamak bu fiyata çok çok daha mantıklı olur.
masaüstü evet daha mantıklı ancak benim işime yaramıyor çünkü üniversitede de kullanacağım taşınabilir cihaz ihtiyacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…