Merhabalar. RTX 2060/3600x masaüstü bilgisayarım var, üniversite geçeceğim için bir laptop almam gerekiyor fakat karasız kaldığım bir konu var. Masaüstü bilgisayarı (monitör dahil) elden çıkarıp bir Gaming laptop alıp bütün işlerimi ondan yapmak ya da masaüstü PC satmadan bir MacBook Air almak. Üniversite şehir dışında okuyacağım için masaüstü bana yük olur mu? MacBook için bütçem 10 bin TL Gaming laptop için 20 bin TL en fazla. MacBook şarj konusunda çok iyi olduğunu biliyorum, fakat Monster'ya da başka bir marka Gaming laptop bütün gün şarj süresi yeter mi? (o kaba şarj aletini taşımak istemiyorum) eğer masaüstü satmaz isem güçlendirmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? MacBook için 8 GB RAM yeterli mi? MacBook M.2 beklenmeli mi? (vaktim var) Depolama kısmı pek dert değil benim için harici depolama birimlerim var ve masaüstü TB disk var.
www.monsternotebook.com.tr
www.akakce.com
Tulpar T5 V21.5 15,6" Oyun Bilgisayarı
Tulpar T5 V21.5 15,6" Gaming Laptop, NVIDIA GeForce RTX 3070 ekran kartı ile ultra güçlü canavarda oyun deneyimini yepyeni bir boyuta taşıyor!

MacBook Air M1 8 GB 256 GB SSD 13.3" MGN63TU/A Uzay Grisi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MacBook Air M1 8 GB 256 GB SSD 13.3" MGN63TU/A Uzay Grisi fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! MacBook Air M1 8 GB 256 GB SSD 13.3" MGN63TU/A Uzay Grisi özelliklerini incele, 25.479,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleyen: Moderatör: