Merhaba daha önceki yazıları okumuş iseniz bir karar değişikliği ile laptop almaya karar verdim. Şehir dışında okuma ihtimali ve kolay taşıma isteğim bu konuyu tetikliyor. Bu yüzden laptop alacağım. Ama arada kaldım. Bugün kısa bir araştırma yaptım ve MSI'ın GF63 Thin 9SC-693TR adlı laptopunu gördüm. Çoğu özelliği bana yetecek bir laptop ama ekranın yenileme hızını bulamadım 60 Hz olduğunu tahmin ediyorum. Bir de Monster sitesinde gördüğüm Abra A7 v11.2.2 modeli de güzel geldi normalde 256 GB olan SSD'yi 512 yapıp almayı da düşündüm. Ayrıyeten 17.3 olan ekranın 120 Hz olması da artısı ama malzeme kalitesi vs. MSI'dan iyi midir bilmiyorum. Bu konuda bir tavsiyeniz olur mu? Bahsettiğim markalarla bir tecrübeniz varsa akatarabilir misiniz? Özellikle Monster'da kronik sorun gibi bir şey var mı? Özellikle bu soru beni arada bırakıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Not: GTX 1650 hayli hayli işimi görecek bir kart ve hiçbir oyunu Ultra'da oynamayacağım. Başta belirttiğim gibi bazı sebepler dolayısıyla laptop alıyorum ve bu yüzden gelip o paraya masaüstü toplanır gibi şeyler yazmayın. Bahsettiğim markalarla ilgili tecrübeniz veya başka bir marka öneriniz varsa yazarsanız çok sevinirim. İyi günler. Şimdiden teşekkürler.