Monster Windows kurulum ve menteşe sorunu

tomhardy2022

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Windows'u 10 Pro kurdum, internetten kurulum aracıyla yükledim. UEFI tarzı otomatik kurdu 3. parti Rufus kullanmadan temiz bir flash bellekle Windows kurulum ilk ekranı sözleşmeyi onaylamadan ama açılışta formatta key istemedi, anlamadım. Rufus'dan kurmadım, onların sitesindeki son YouTube'a paylastıkları kurulum gibi yaptım. Velhasıl cihaz değişikliği yapıldı. Menteşelerde sağlamlık var ama çıtlama sesi var. Öbür değişen cihazlarda bu kadar yoktu. Bu urunler ya kontrol edilmeden gonderiliyor ya da fazla vidayla sıktırıp ya da yağsız kaldı. Ne onerirseniz? Menteşlerde sorun yok sanırım yağsız kaldı. Ne önerirsiniz, garanti diışı kalır mı acaba? Yardım icin teşekkürler. Abra A5 v16.7 model. Açılışlarda kapanıslarda oluyor, korkuyorum paranoyak oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Menteşeler bakımsız kalınca sertleşme yapıyor kullanıcı çok tınlamadan devam ediyor açıp kapamaya bakıma ihtiyacı var menteşenin + lisansı otomatik çeker Wi-Fi'ya bağlarsan.

Hocam bakım peki nasıl yapılması lazım. Yeni geldi değişim yapıldı ama ne tür yağ sürülmesi lazım. Pas sökücü olur mu acaba? Yanlış anlamayın tıraş makinesi yağı ölümü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı