3 haftaya bilgisayarım fazla ısındığı için monstera gideceğim ve ailemin işleri yoğun sizce ben tek gitsem veya arkadaşlarla gitsem önemserler mi? Veya bakmadan geçiştirip alın hazır falan derler mi? Yaşım 16 17e gireceğim.
3 haftaya bilgisayarım fazla ısındığı için monstera gideceğim ve ailemin işleri yoğun sizce ben tek gitsem veya arkadaşlarla gitsem önemserler mi? Veya bakmadan geçiştirip alın hazır falan derler mi? Yaşım 16 17e gireceğim.
Onarım ve bakım işlemleri başka bir yerde gerçekleştiriliyor. Teknik servise gittiğinizde sadece cihazı teslim etmeniz için bir temsilci ilgileniyor. Sorununuzu ona anlatıyorsunuz onlar sorunu teknik ekibe iletip çözdürüp cihazı size sonrasında teslim ediyor. Oradaki çalışma sürecini size göstermezler. Hem cihazınızın ne zaman işleme alınacağıda belli değil 2-3 gün sonra işleme başlayabiliyorlar.
Direk bunu söyleyip geri yollamazlar. Öncelikle temizlik bakımı yapılıp test ederler. Sonrasında size teslim edilir. Temizleme için zaten ömür boyu garanti vermekte. Temizlendikten sonra ısınma sorunundan bir miktarda olsa kurtulursunuz.
Şimdi görüyorum 99 nasıl görüyor PC'ye format atmalısınız kurduğunuz programlardan dolayı olabilir cidden laptoplar 50-60'ta seyirmesi lazım Casper'da 99 görmedim Valorant'ta Max 80 gördüm.