Monster'ın Dragon yazılımı nereden indirilir?

  • Konuyu başlatan TLPA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 8B

TLPA

Kilopat
Katılım
6 Şubat 2015
Mesajlar
1.983
Makaleler
2
Çözümler
11
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

13:14'üncü dakikadan sonra anlatılmaya başlanan yazılımdan bahsediyorum. Bu yazılımı Monster'ın sitesi dahil hiçbir yerde bulamadım. Bu yazılımı deneyimleyip çok memnun kalmıştım. Nereden bulabiliriz? Sahip olan birisi acaba yükleyebilir mi? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Desteğe yazın.


Burada bir bağlantı vardı ancak süresi bitmiş.
 
Yüklü gelmiyor, makina freedos yani ama siz bilirsiniz yine de. MSI GL 75 Leopard 'a kuracağım ama üst seri olup olmamasıyla bir alakası yok bunun hiçbir yerde paylaşılmamış. Kurarken bana kuramazsın kardeşim üst seri makina getir diye uyarı vermedikçe bu yorumlar çürür. Wi-Fi kartları aynı zaten sanırım.
 
Yüklü gelmiyor, makina freedos yani ama siz bilirsiniz yine de. MSI GL 75 Leopard 'a kuracağım ama üst seri olup olmamasıyla bir alakası yok bunun hiçbir yerde paylaşılmamış. Kurarken bana kuramazsın kardeşim üst seri makine getir diye uyarı vermedikçe bu yorumlar çürür. Wi-Fi kartları aynı zaten sanırım.
Alakası var. Sadece o cihazlar ile uyumlu. Cihazın o değilse kuramazsın. Daha doğrusu kurarsın ama çalışmaz. Alacağın hata ise budur;

1616229212123.png


He kurarım, çalışır diyorsan bul kur.
 
Alakası var. Sadece o cihazlar ile uyumlu. Cihazın o değilse kuramazsın. Daha doğrusu kurarsın ama çalışmaz. Alacağın hata ise budur;

Eki Görüntüle 931229

He kurarım, çalışır diyorsan bul kur.
Bir linkini bulursak deneyeceğiz de bulamadık işte. Yazılımsal bir özelliği nasıl donanıma bağlamışlar. Çok saçma...
 

Geri
Yukarı