Sabırlı
Megapat
Daha fazla
Yeni kasa almıştım, montaj sonrasında ekran kartında böyle bir sorun oluştu. Ara sıra böyle oluyor sonra gidiyor. Böyle bir şey ile ilk defa karşılaşıyorum. Problemin kaynağı ne olabilir? Şimdiden teşekkür ederim. @Nayeon
Eki Görüntüle 349753
Merhabalar ekran kartını yeni upgrade yaptım. Herhangi bir dönüştürücü kullanmıyorum. Display port ile bağlanıyorum.Dönüştürücü kullanıyor musunuz ? Kasayı Ekran Kartı dahil mi aldınız yoksa Ekran kartını harici olarak mı aldınız ?
Merhabalar ekran kartını yeni upgrade yaptım. Herhangi bir dönüştürücü kullanmıyorum. Display port ile bağlanıyorum.
Hocam display port kablosu yeni. Eski monitöre bağlayayım dvi kablosu ile. Bazen özellikle, pc açılışta yapıyor 20 sn sonra düzeliyor.Hocam başka bir kablo ile deneme şansınız var mı? Display Port kablosu yeni mi?
Hocam display port kablosu yeni. Eski monitöre bağlayayım dvi kablosu ile. Bazen özellikle, pc açılışta yapıyor 20 sn sonra düzeliyor.
Birazdan yapacağım üstad.Denediniz mi hocam ?
@Nayeon hocam dvi ile denedim pcyi 4-5 kere yeniden başlattım. Herhangi bi karıncalanma olmadı?Birazdan yapacağım üstad.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.