Monterey Monterey RX 6600 kasıyor

Alp Pesen

Kilopat
Yer
İstanbul şişli
Daha fazla  
Selam, bir süre önce Sapphire Pulse RX 6600 ekran kartı satın aldım, elimde daha önce R9 Fury ile kullandığım bir bilgisayarım vardı zaten, sorunsuzca macOS kullanabiliyordum, fakat ekran kartını değiştirip sıfır kurulum yaptığımda ana ekranda, uygulamaların bazılarında kastığını hatta kullanılmaz hale geldiğini gördüm, düzeltmek için agdpmod komutunu falan kullandım, mesela sisteme girdiğimde masaüstünde sık sık donmalar meydana geliyor fakat Cities Skylines oyununu açıp oynarken hiçbir sorun yok gibi görünüyor.

Özellikler:
i5 8600K.
ASUS H310M ER2.
16 GB DDR4.
Hikvision 1TB NVMe SSD.

Elma'ya tıkla ve Bu Mac hakkında kısmını aç. Oradan ekran görüntüsü yolla bakalım, belki de kartın tanınmamıştır? :)

Ancak RX 6600 gibi doğal destekli bir kartın otomatik olarak tanınması gerekiyor... Yine de ekran görüntüsünü at ;)

Elma'ya tıkla ve bu Mac hakkında kısmını aç. Oradan ekran görüntüsü yolla bakalım, belki de kartın tanınmamıştır? :)

Ancak RX 6600 gibi doğal destekli bir kartın otomatik olarak tanınması gerekiyor... Yine de ekran görüntüsünü at ;)

Evet, Monterey 12.1 surumunde desteginin geldigini varsayarsak. Arkadas o sirada Monterey 12.0 surumunu kullanıyor olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı