MONZA-6700XT vs ELITE-6700XT

Canberk86c

Megapat
Daha fazla  
Bu iki sistem arasında kaldım. Birisi çok uygunken diğeri de çok ileriye dönük. Çok bir FPS farkı olacağını düşünmemekle beraber galiba DDR5'li sistemi alacağım.
NVIDIA da alasım var ama 6700 XT'nin dengi 4060 Ti hem daha pahalı hem VRAM olarak dezavantajlı.
Siz ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Bu iki sistem arasında kaldım. Birisi çok uygunken diğeri de çok ileriye dönük. Çok bir FPS farkı olacağını düşünmemekle beraber galiba DDR5'li sistemi alacağım.
NVIDIA da alasım var ama 6700 XT'nin dengi 4060 Ti hep daha pahalı hem VRAM olarak dezavantajlı.
Siz ne önerirsiniz?

7500F daha yeni bir işlemci.

NVIDIA da alasım var ama 6700 XT'nin dengi 4060 Ti hep daha pahalı hem VRAM olarak dezavantajlı.
Siz ne önerirsiniz?

Dediğiniz gibi çok fark yok FPS açısından.

NVIDIA da alasım var ama 6700 XT'nin dengi 4060 Ti hem daha pahalı hem VRAM olarak dezavantajlı.
Siz ne önerirsiniz?

Mantıklı düşünüyorsun. 7500Fli olanı seçmeni öneririm bende. Ekran kartını ileride 5070'e falan yukseltirsin, şimdilik F/P açısından en iyi seçim bu sistem olur.

Mantıklı düşünüyorsun. 7500Fli olanı seçmeni öneririm bende. Ekran kartını ileride 5070'e falan yukseltirsin, şimdilik F/P açısından en iyi seçim bu sistem olur.
Aradaki 5 bin TL fark düşündürüyor işte gelecekte güncellemeye kalktığımda çok rahatlatacak ama şuan için çok bir fark göremeyeceğim. Şuanda o 5 bini vermeyip 5500lü sistemi alsam gelecekte güncelleme şansım olmayacak yeni sistem almak zorunda kalıcağım. Yani kısaca ya geçiş sistemi alıcağım yada paraya kıyacağım. Bu tercihte kararsızım işte

VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX EX 1-Click OC GeForce RTX 4060 Ti 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Bu sisteme ne dersiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı