Çözüldü Moondrop Chu II DSP gümrük süreci nasıl işler?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

choler

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Shenzhenaudio dan Moondrop Chu II DSP almayı düşünüyorum vergi sınırının altında fiyatı var. Gümrüğe takılmayacak gibi duruyor fakat ödeme ekranında ürün vergisi hesaplanmıyor. Ürün elime ulaşınca mı vergisini ödeyeceğim? Süreç nasıl işliyor? Daha önce yurt dışından alışveriş yapmadım.

Son düzenleme:
Çözüm
Yazılan mail örneğinde 27 dolar üstünde bir ürün olduğu için yazdığımızı düşünmüştüm. Peki maile tam olarak ne yazarsam vergi ödemem.

Hi, I live in Turkey. In Turkey, products over 27 euros don't clear customs easily. İ would appreciate it if you could mark the package with a Value under 27 euros to avoid any customs issues. Also ı would appreciate if you send my cargo with YunExpress. (with Palexpress distributorship)

My order number: (sipariş numarası)

My personal ID number: (T.C. Kimlik numarası)
Basta hesapladiysa ulasir, kac eur du fiyati? Türkiye'de de satiliyordu sanki onlar, wrait sescibaba, shenzhenaudio un urunleri vardi sanki onlarda.

22 dolar gibi bir fiyatı var, DSP olan versiyonunu TR'de bulamadım hocam.

Vergisini ödemeyeceksin, zaten yurt dışından almamızın mail atmamızın sebebi bu.

Yazılan mail örneğinde 27 dolar üstünde bir ürün olduğu için yazdığımızı düşünmüştüm. Peki maile tam olarak ne yazarsam vergi ödemem.

Son düzenleme:

Hi, I live in Turkey. In Turkey, products over 27 euros don't clear customs easily. İ would appreciate it if you could mark the package with a Value under 27 euros to avoid any customs issues. Also ı would appreciate if you send my cargo with YunExpress. (with Palexpress distributorship)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hi, ı live in turkey. In turkey, products over 27 euros don't clear customs easily. İ would appreciate it if you could mark the package with a Value under 27 euros to avoid any customs issues. Also ı would appreciate if you send my cargo with YunExpress. (with palexpress distributorship)

Hocam alacağım ürün 22 dolar yine de bu şekilde mi mail atayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alacağım ürün 22 dolar yine de bu şekilde mi mail atayım?

Evet bu şekilde at, YunExpress ile göndermeleri şart. Yoksa kargo sularda yüzer. Kargo Türkiye'ye geldiğinde PTT'ye verilirse vergi ödersin, onun dışında sürat veya arasa verilirse ödemezsin. Ama PTT'ye verilme ihtimali aşırı düşük, daha kimsenin verilmedi. Öyle söyleyeyim.

Evet bu şekilde at, YunExpress ile göndermeleri şart. Yoksa kargo sularda yüzer. Kargo Türkiye'ye geldiğinde PTT'ye verilirse vergi ödersin, onun dışında sürat veya arasa verilirse ödemezsin. Ama PTT'ye verilme ihtimali aşırı düşük, daha kimsenin verilmedi. Öyle söyleyeyim.
Tamam hocam teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı