Moondrop Quarks vs KZ ZSN Pro X

Anladım hocam, hele bir de bazı MMCX tipleri var aman aman

Estağfirullah hocam, hayırlı bayramlar.

Tangzu Wan'er S.G. ve 7Hz Salnotes Zero modellerine bakmanızı öneririm.
Evil Belief hocam ben ilk başta iki kulaklık söylemiştim. KZ ZSN PRO X ve Moondrop Quarks. Sizce hangisini almalıyım, ne dersiniz, biliyorum biraz uzadı ama kusura bakmayın.

Evil Belief hocam ben ilk başta iki kulaklık söylemiştim. KZ ZSN PRO X ve Moondrop Quarks. Sizce hangisini almalıyım, ne dersiniz, biliyorum biraz uzadı ama kusura bakmayın.
Her ihtimale karşı bütçeyi düşürüp bu ikisi arasında kalırsam tabii.

Evil belief hocam ben ilk başta iki kulaklık söylemiştim. KZ ZSN Pro X ve moondrop quarks. Sizce hangisini almalıyım, ne dersiniz, biliyorum biraz uzadı ama kusura bakmayın.

Quarks almanızı önermem KZ ZSN Pro X metal için güzelde artık değmez bu paralara ne çantası var silikon desen silikon değil bu yüzden önerim evil hocamın önerdiği tangzu.
Ha bir de simgot EW100p bir göz atmak lazım.

Hocam niye önermezsiniz Quarks almamı. Güzel bir sesi olduğunu söylüyorlar.

Hocam ikisi arasında Quarks öneririm. KZ tipi kulaklıklar tasarım olarak hoşunuza gidiyorsa da benzer fiyat seviyesinde EDX Pro ve CCA CRA'ya bakabilirsiniz. Bas ve tiz baskın kulaklıklardır genel KZ geleneği olarak.

Hocam ikisi arasında quarks öneririm. KZ tipi kulaklıklar tasarım olarak hoşunuza gidiyorsa da benzer fiyat seviyesinde edx Pro ve cca Cra'ya bakabilirsiniz. Bas ve tiz baskın kulaklıklardır genel KZ geleneği olarak.

Hocam ben önermedim yalnız :> KZ de hocam ne çanta var silikon desen yok kablo kalitesi desen tirt.

Son düzenleme:
Hocam ikisi arasında Quarks öneririm. KZ tipi kulaklıklar tasarım olarak hoşunuza gidiyorsa da benzer fiyat seviyesinde EDX Pro ve CCA CRA'ya bakabilirsiniz. Bas ve tiz baskın kulaklıklardır genel KZ geleneği olarak.
Quarks tipi kulakliklar daha çok hoşuma gidiyor hocam gorüntü olarak. Kz'nin görünümü biraz iddialı gibi. Quarks'ın sesinin dedikleri gibi güzel olduğunu umuyorum.

Quarks tipi kulakliklar daha çok hoşuma gidiyor hocam gorüntü olarak. KZ'nin görünümü biraz iddialı gibi. Quarks'ın sesinin dedikleri gibi güzel olduğunu umuyorum.

Quarks yerine moondrop chu daha iyi diyecektim fiyatlara bakıp geldim … fiyatlar çok uçmuş :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…