Moondrop Space Travel alınır mı?

353380

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, şu an JBL tune 570BT kullanıyorum, ancak dışarıda kullanımı rahat olmadığı için, özellikle dışarıda kullanacağım bir kulak içi kulaklık arayışındayım, ürünü araştırıp buldum yorumları iyi, sizler ne düşünüyorsunuz? Bu arada gümrük vesaire uğraşmadan direkt aşağıda ki linkten satın almam mantıklı mıdır? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, şu an JBL tune 570BT kullanıyorum, ancak dışarıda kullanımı rahat olmadığı için, özellikle dışarıda kullanacağım bir kulak içi kulaklık arayışındayım, ürünü araştırıp buldum yorumları iyi, sizler ne düşünüyorsunuz? Bu arada gümrük vesaire uğraşmadan direkt aşağıda ki linkten satın almam mantıklı mıdır? Teşekkürler.

Alınır. İşi ses ürünleri uretmek olan bir marka. Ben ucuz yollu dot3i almasaydim ve çubuklu tws kulakliklar kulağımdan dusmeyecek olsaydi kesinlikle alırdım.

Teşekkürler hocam.

Buds FE de bakilabilir belki ama moondrop ses kalitesi anlaminda daha çok güven veriyor nedense.
Konudan bağımsız ben Honor choice Buds X5 Pro almıştım BİM'den 1K fiyata. Hires ve LDAC bulunuyordu. Ayrica standart modda renkli bir ses verirken bass modda kulak titreten sub-basslara sahipti. Ama ulkemizde pek de tutulan bir model değil. Ayrica dokunmatik sorunu açabiliyor. Garantisi de Allah'a emanet.

Buds FE de bakilabilir belki ama moondrop ses kalitesi anlaminda daha çok güven veriyor nedense.
Konudan bağımsız ben Honor choice Buds X5 Pro almıştım BİM'den 1K fiyata. Hires ve LDAC bulunuyordu. Ayrica standart modda renkli bir ses verirken bass modda kulak titreten sub-basslara sahipti. Ama ulkemizde pek de tutulan bir model değil. Ayrica dokunmatik sorunu açabiliyor. Garantisi de Allah'a emanet.
Hocam ben qcy serisinden bir kaç kulak içi model kullandım FP ürünlerdi, Anker p2i kullandım, soundpeats de kullanmıştım, çok fark yoktu kalitelerinde hepsi zaten giriş seviyesinde ürünlerdi, şu an kulak üstü JBL kullanıyorum da taşıması sıkıntılı ve rahat değil, JBL'i evde kullanıp dışarda moondrop olanı kullanmayı planlıyorum, yani araştırdım da 1100 TL bandında pek de bundan iyi model yok, sanırım moondrop alırım.

Hocam ben QCY serisinden birkaç kulak içi model kullandım F/P ürünlerdi, Anker p2i kullandım, Soundpeats de kullanmıştım, çok fark yoktu kalitelerinde hepsi zaten giriş seviyesinde ürünlerdi, şu an kulak üstü JBL kullanıyorum da taşıması sıkıntılı ve rahat değil, JBL'i evde kullanıp dışarıda moondrop olanı kullanmayı planlıyorum, yani araştırdım da 1100 TL bandında pek de bundan iyi model yok, sanırım moondrop alırım.

İyi edersin. QCY T11 kullandim ben de çok uzun surmedi kuzenime verdim. Beş para etmez kulaklık. Sonra Jabra Elite 75t aldım iki sene sorunsuz kullandim. Sonra Honor Buds X5 Pro aldim kulagimdan dusuyordu sattim. En son dot3i aldim iyi hoş da nedense çekmiyor beni. Eskisi gibi muzik dinlemiyorum. Moondrop almama sebebim yukarida yazili zaten.
Kullandıklarim arasında en memnun olduğum Jabra idi. Amacı ses ürünleri uretmek olan bir marka almak her zaman iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı