Moonsgeek fun 60 ESC tuşu yanıp sönüyor

Kablolu ise kırmızı yanar, şarj olduğunu gösteriyordur. Şarj fullendiğinde ESC RGB olacak. Eğer kablosuz kullanıyorsan bir süre sonra ESC kırmızı şekilde yanıp sönecek, şarjın bittiğine işaret. Ek bilgi olarak şunu da ekleyeyim; kablosuz modda FN + space tuşlarına basarsanız şarj durumunu görebilirsiniz. FN + space kombinasyonunu yaptığınızda sadece ESC tuşunda RGB olacak, 90-100%: Yeşil, 70-90%: Mor, 50-70%: Mavi, 30-50%: Mavi, 30%'nin altına düştüğünde kırmızı yanacak. Bu şekilde şarj seviyesini de öğrenebilirsiniz.
Hocam selamlar, benim de klavyeyle illgili iki tane sorum var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Birincisi, bazen Y tuşu yanıp sönüyor ve bağlantı gidip geliyor ; bu şarjı bitmeye yakın olduğu zaman oluyor gibi, sebebi ne olabilir ve siz de yaşadınız mı bunu hiç?
İkincisi de resimde gördüğünüz gibi genel olarak en alt sıradaki tuşlar bazen başka renklerde yanıyor. Bir arıza mı bu, sizde de oluyor mu hiç?
Bir de nadiren herhangi bir tuşta basılı kalma oluyor, mesela geçen gün boşluk tuşunda oldu ondan önce sanırım c tuşunda olmuştu.
Klavyeyi gaminggen'den 3 ay önce aldım, 2 yıl garantisi var.
Bunlar sorun olarak değerlendirilebilir mi yoksa klavyede zaten olan teknik özelliklerden midir? Ve son olarak eğer sorunlarsa değişim/tamir yaparlar mı göndersem?

Dosya Ekleri

• 1000025519.jpg
    1000025519.jpg
    201,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000025520.jpg
    1000025520.jpg
    179,6 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Hocam selamlar, benim de klavyeyle illgili iki tane sorum var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Birincisi, bazen y tuşu yanıp sönüyor ve bağlantı gidip geliyor; bu şarjı bitmeye yakın olduğu zaman oluyor gibi, sebebi ne olabilir ve siz de yaşadınız mı bunu hiç?
İkincisi de resimde gördüğünüz gibi genel olarak en alt sıradaki tuşlar bazen başka renklerde yanıyor. Bir arıza mı bu, sizde de oluyor mu hiç?
Bir de nadiren herhangi bir tuşta basılı kalma oluyor, mesela geçen gün boşluk tuşunda oldu ondan önce sanırım C tuşunda olmuştu.
Klavyeyi Gaming.Gen.TR'den 3 ay önce aldım, 2 yıl garantisi var.
Bunlar sorun olarak değerlendirilebilir mi yoksa klavyede zaten olan teknik özelliklerden midir? Ve son olarak eğer sorunlarsa değişim/tamir yaparlar mı göndersem?

Şarjı bitmeye yakın bağlantı gidip geliyorsa şarja takın hocam. Renk olayı bende hiç olmadı, klavyeye sıvı döktünüz mü? şekerli bir şey döküldüyse basılı kalma olabilir. Son olarak Gaming Gen TR'nin sitesinde "ürünlerde kullanıcı hatası dışında bir arıza olması durumunda yetkili servislerde ücretsiz tamir edilmektedir." yazıyor.

Şarjı bitmeye yakın bağlantı gidip geliyorsa şarja takın hocam. Renk olayı bende hiç olmadı, klavyeye sıvı döktünüz mü? Şekerli bir şey döküldüyse basılı kalma olabilir. Son olarak Gaming Gen TR'nin sitesinde "ürünlerde kullanıcı hatası dışında bir arıza olması durumunda yetkili servislerde ücretsiz tamir edilmektedir." yazıyor.

Renk sorunu ayarlarla uğraşırken kendiliğinden çözüldü hocam. Bir şey dökmedim klavyeye, sanırım kronik sorun o da; başka yaşayan da varmış. İnşallah bir daha olmazlar. Teşekkürler ilginiz için hocam.

Renk sorunu ayarlarla uğraşırken kendiliğinden çözüldü hocam. Bir şey dökmedim klavyeye, sanırım kronik sorun o da; başka yaşayan da varmış. İnşallah bir daha olmazlar. Teşekkürler ilginiz için hocam.

Rica ederim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı