Moralim Çok bozuk

Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Elektronikçi
Evet arkadaşlar moralim son 2 ayda yerle bir oldu. Şimdi bundan 1 ay önce basketbol turnuvalarına katıldık sınıfça. Yarı finale kadar her şey normal gidiyordu maçları alıyorduk takımımız çok güçlüydü. Sonra final maçı öncesi ben parmağımı derince kestim. Maça çıkamadım. Zaten 5 kişiyiz. Ben de pivotum yani pota altı duran oyuncu. Takım yenildi benim yüzümden çok kötü hissettim kendimi. Madalyayı kaybettik.

Sonra monitörüm arıza vermeye başladı bende ekran kartında sorun var sandım kartı sattım. Şimdi kartsız hiçbir şey yapamıyorum. Sonra buna bezer çok olaylar oldu. Şimdi de okulda TÜBİTAK gurubuna girdim. Projem Tesla bobini yapmak. Sarım tekniğine tel kalınlığına ver tur sayısına uymadığımdan çalışmadı. TÜBİTAK benden proje bekliyor ama ben çalışacağına inanmıyorum. Anneme verdiğim telefon arıza yaptı. Sonra fitnessa kaydoldum. Gittim bir de arkadaşımdan protein aldım daha parasını vermedim. Ne yapacağımı bilmiyorum moralim nasıl düzelir sizce?

Sizin maç olayınızı ilk kafada eliyorum, bu kesinlikle bir sorun, sıkıntı yapacak bir durum olamaz. (Adı özerinde, maç bu, bir gün kaybedilir baçka bir gün kazanılır)

Monitör olayında, kusura bakmayın ama, siz Tecnopat'lıların yüz karası olmuşsunuz. İnsan burada sormaz mı, şöyle bir sorunum var, çözümü nedir diye.

Tesla vs. olayını da kesinlikle sorun yapmayın. Bazı şeyler olacağına varır.

Ben daha derin bir maneviyatı kastetmiştim. Ayrıca sorununuza bakacak olursak asıl sorun projenizin çalışmaması gibi duruyor. Bu da daha çok maddiyata kayar. Emin olun, çok kötü durumda olan insanlar var. Hastane köşelerinde hastasını bekleyenler, oraya buraya koşuşturup uygun kan arayanlar, ölümcül hastalıklarla mücadele edenlerin yakınları, kötü insanlar tarafından kaçırılıp eziyetlere marus bırakılanların aileleri ne yapsın? Sadece olayları yaşayanların yakınlarından bahsettim, olayları yaşayanların ne durumda olduğunu söylemeye bile gerek yok. Bu kadar basit şeyleri kafanıza takmaya hiç gerek yok inanın. Bu dünyada her şeyin beteri var. Sizinkiler sorun bile değil.

TÜBİTAK benden proje bekliyor ama ben çalışacağına inanmıyorum.

Burada bir kendinize güven eksikliği görüyorum. Kendinize güveninizi kaybetmiş gibisiniz. Olaya iyi açıdan bakmak ve kendinizi motive etmek size iyi gelebilir. Böyle düşündükçe hep kötü şeyler olacakmış gibi gelir ve hayattan zevk almazsınız.

O an ki pisikoloji de ne yaptığımı biliyor muyum keşke sorsaydınız önce. Konu açacak durumda değildim aceleci davrandım. Ön yargılı davranmayın.
Beni bu Sosyal'de biraz tanıman gerek kardeşim. Bilmen lazım, espiri yapmadan duramıyorum.:D
Sanki biz ani kararlar vermiyormuyuz. :)

Bu arada, @-brky.'ın yorumuna bayıldım. Kendisine kesinlikle katılıyorum.(y)

Bunlar moralini bozmaya yetiyorsa ohoooo :) Çekeceğin var arkadaş.
Hepsini at kafadan, s***r et kısacası. Yalnızca şu TUBİTAK projene odaklanmalısın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı