Q at yeter.Her maçta oynayabileceğim bir Build veya item nasıl öğrenebiliriz? Ne çıkabilirim? Site falan var mı? Blitz'te yanlış veriyor galiba rünleri, büyüleri. Ne yapabilirim? Destek oynuyorum Morgana'yla, teşekkürler.
Öncelikle yolun başındayken LoL'ü silip, hayatını kurtarabilirsin. İlla oynamak istiyorsan Morgana'da bayağı iyi şekilde Kara Kalkan kullanıp, takım arkadaşını kurtarman gerekiyor. Bundan dolayı Morgana oynamasan daha iyi. Bana kalırsa LoL oynama direkt ama karar senin hocam. İlk eşya olarak Kefaret almalısın, Zhonya 3.250 altın, özellikle destek oyuncusu için çok pahalı. Geç alınmış bir efsanevi eşya geç güç patlaması demektir. Kefaret bu yüzden iyi bir tercih, aktif yeteneği sayesinde de takım arkadaşlarını kurtarabilirsin. He hocam, bana kalırsa LoL oynama bu arada ama sen bilirsin. Rünler şöyle:Her maçta oynayabileceğim bir Build veya item nasıl öğrenebiliriz? Ne çıkabilirim? Site falan var mı? Blitz'te yanlış veriyor galiba rünleri, büyüleri. Ne yapabilirim? Destek oynuyorum Morgana'yla, teşekkürler.
Neden morgana güzel çar değil mi güçlü de yani ne oynayabilirim aatrox,naafiri gibi çarları da oynuyorum ve morgana sadece destek oynar değil miÖncelikle yolun başındayken LoL'ü silip, hayatını kurtarabilirsin. İlla oynamak istiyorsan Morgana'da bayağı iyi şekilde Kara Kalkan kullanıp, takım arkadaşını kurtarman gerekiyor. Bundan dolayı Morgana oynamasan daha iyi. Bana kalırsa LoL oynama direkt ama karar senin hocam. İlk eşya olarak Kefaret almalısın, Zhonya 3.250 altın, özellikle destek oyuncusu için çok pahalı. Geç alınmış bir efsanevi eşya geç güç patlaması demektir. Kefaret bu yüzden iyi bir tercih, aktif yeteneği sayesinde de takım arkadaşlarını kurtarabilirsin. He hocam, bana kalırsa LoL oynama bu arada ama sen bilirsin. Rünler şöyle:
Büyücülük: Sihirli Yıldız > Mana Akışı Yüzüğü > Yücelik > Kızart. İlham: Özel İndirim > Kozmik Sezgi
Rakip takımda daha iyi güçlenen karakterler varsa Kızart yerine Yaklaşan Fırtına tercih edilebilir. Bir de hocam bana kalırsa LoL oynama ama dediğim gibi, senin kararın. Oynayacaksan destek rolünü oynama, illa destek oynamak istiyorsan Morgana oynama.
Hocam dediğim gibi, LoL'ü bıraksan daha iyi. Morgana, Lux, Karma, Seraphine... kötü tasarlanmış karakterler. Sözde destek ama bir destansı eşya ile rakip nişancıyı tekleyebiliyorlar. Bunun böyle olmasının nedeni Riot'un bomboş bir şirket olmasıdır. Aatrox, Naafiri yerine de Garen, Nasus oyna geç hocam.Neden morgana güzel çar değil mi güçlü de yani ne oynayabilirim aatrox,naafiri gibi çarları da oynuyorum ve morgana sadece destek oynar değil mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.