Mortal Kombat 1 alınır mı?

ffriztche

Centipat
Daha fazla  
İyi ve eğlenceli yeni nesil bir dövüş oyunu arıyorum, aynı zamanda aktif ve güncel olması da önemli Online için. Mortal Kombat 1 sizce hala alınır mı? Yoksa yerine Street Fighter 6 daha mı iyi olur?

Son düzenleme:
MK11 alma kanka. Oyun güzel de oyunu bıraktılar. Fix yamaları bile gelmiyor. Serverdan atıp duruyor sürekli özellikle Win11'de sorunlu. MK1 öneririm.

bu keyi alırsan bütün kameo ve DLC karakterler açık olacaktır. Öbür türlü oyun çok pahalı.

Mortal Kombat 1: Khaos Reigns Kollection Satın Al | Genişletilmiş Savaş Arenası Sizi Bekliyor!
Burada var.
Oyun son sürümün çıkışıyla birlikte öldü diyorlar, onlineda aynı adamlar gelip duruyormuş karşıya. O yüzden bi tereddüt ettim alıp almamakta.

Steam'de anlık 1000 oyuncu var. Geceleri daha çok oluyor. Ayrıca Crossplay var mk11'in aksine. Epic vs. diğer platform oyuncularıyla oynayabiliyorsunuz az değil oyuncu sayısı. En son güncelleme ile oyuna daha yeni Karakter vs. gelmeyecek. Sadece dengeleme yamaları ve kostümler devam edecek. Bence türe ilgiliniz varsa alın. MK11 geçmişiniz de varsa bir süre sonra bunu daha çok seveceğinizi düşünüyorum. Mk11 çok hızlı geliyordu bana. Bu oyun tam ayarında.

Alacaksanız dediğim gibi Ya bu key code'lerden alacaksınız. Khaos Reigns Kollection olanlardan. Ya da Steamden Khaos Reigns Kollection paketini alacaksınız ki aşırı pahalı. Normal sürüm alırsanız Kameo ve Karakterlerin neredeyse yarısı kilitli. Oyundan zevk almazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı