Mortal Kombat 1 çıkmadan ilk ödülünü aldı

Erenbeys61

Hectopat
Daha fazla  
Oyunun çıkmasına az bir süre kalmışken (premium versiyon için 13, standart versiyon için 18 gün kaldı) ilk ödülünü aldı.

Aldığı ödül: BEST Microsoft Xbox Game

Yakın zamanda invasion modu tanıttılar (içinde test your might, gezebildiğimiz diyarlar, karakter geliştirme veya kostümler açma yeri vb. bulunuyor. Kısaca MKX ve MK11'deki pek tutulmayan Krypt'dan uzaklaşmışlar) ve yeni karakterler göstermeleriyle oyun güzel bir hal aldı. Yarın da son 1 tane karakter traileri gösterilecek (tahminim Nitara, Reiko, Sonya)

Screenshot_2023-08-31-23-02-10-052_com.instagram.android-edit.jpg

Çıkmadan ödül alan en son CP2077 vardı(bildiğim) güzel patladı.
Mortal Kombat 1'in Stress Testi ve Beta testi yapıldı. Oyun sorunlu değil (belki bir ihtimal PC de optimizasyon sorunu olur derim de o da %20 ihtimal. Çünkü 60FPS kilitli bütün dövüş oyunları).

Bu oyunun patlayacağını düşünmüyorum. Aksine daha da gelişiyor. Mesela örnek bırakıyorum;

IMG_20230831_231444.jpg
IMG_20230831_231506.jpg

İsterse 10 ödül alsa ne yazar. Ödül PS4 kullanıcılarını es geçen Warner Bros.'a değil de bizleri düşünen Street Fighter 6 oyununu yapan Capcom'a gideydi. Daha şık gözükürd.

PS4 kalmadı artık dostum yeni nesil oyun lazım o kadar PC aldık millet PS5 aldı yeni nesile özel oyun yok PS5 almak iistiyorum PC yanına ama faydası yok şu an.

İsterse 10 ödül alsa ne yazar.Ödül Ps4 kullanıcılarını es geçen Warner Bros'a değil de bizleri düşünen Street Fighter 6 oyununu yapan Capcom'a gideydi.Daha şık gözükürd
Hocam sırf oyun PS4 e gelmiyor diye kötülemen saçma. Ayrıca güzel haber vereyim Playstation Hindistan hesabında PS4'e çıkacağı belirtilmiş. Şuanda çıkmaz ama belki başka zaman çıkarabilirler.

Screenshot_2023-09-02-12-52-51-878_com.instagram.android-edit.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı