N Nurullahmz Femtopat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #1 Mortal Kombat 1 kırıldı mı?
N Nurullahmz Femtopat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #3 Zwolfe dedi: Kırıldı. Genişletmek için tıkla... Yalnız emülatör olarak sormuyorum PC versiyonu olarak soruyorum onu belirteyim de. Kırıldıysa hangi sitelerde bulabilirim oyunu bu arada.
Zwolfe dedi: Kırıldı. Genişletmek için tıkla... Yalnız emülatör olarak sormuyorum PC versiyonu olarak soruyorum onu belirteyim de. Kırıldıysa hangi sitelerde bulabilirim oyunu bu arada.
Z Zwolfe Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #4 Nurullahmz dedi: Yalnız emülatör olarak sormuyorum PC versiyonu olarak soruyorum onu belirteyim de. Kırıldıysa hangi sitelerde bulabilirim oyunu bu arada. Genişletmek için tıkla... Söylemek kurallara aykırı olabilir ama zaten Mortal Kombat 1 indir dediğin zaman çıkar.
Nurullahmz dedi: Yalnız emülatör olarak sormuyorum PC versiyonu olarak soruyorum onu belirteyim de. Kırıldıysa hangi sitelerde bulabilirim oyunu bu arada. Genişletmek için tıkla... Söylemek kurallara aykırı olabilir ama zaten Mortal Kombat 1 indir dediğin zaman çıkar.
N Nurullahmz Femtopat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #5 İşte sadece emülatör çıkıyor. PC versiyona denk gelmedim. Bu arada ne kurallara aykırı onu anlamadım. Bu platformda yeniyim de.
İşte sadece emülatör çıkıyor. PC versiyona denk gelmedim. Bu arada ne kurallara aykırı onu anlamadım. Bu platformda yeniyim de.
Z Zwolfe Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #6 Nurullahmz dedi: İşte sadece emülatör çıkıyor. PC versiyona denk gelmedim. Bu arada ne kurallara aykırı onu anlamadım. Bu platformda yeniyim de. Genişletmek için tıkla... Ah pardon yeni fark ettim küçücük yere emülatör yazmışlar bende indirecektim oysaki. Gelirse haber veririm.
Nurullahmz dedi: İşte sadece emülatör çıkıyor. PC versiyona denk gelmedim. Bu arada ne kurallara aykırı onu anlamadım. Bu platformda yeniyim de. Genişletmek için tıkla... Ah pardon yeni fark ettim küçücük yere emülatör yazmışlar bende indirecektim oysaki. Gelirse haber veririm.
N Nurullahmz Femtopat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #7 Zwolfe dedi: Ah pardon yeni fark ettim küçücük yere emülatör yazmışlar bende indirecektim oysaki. Gelirse haber veririm. Genişletmek için tıkla... Olur vallahi haber verirsen sevinirim kanka. Bu arada iletişim için Instagram adresimi yazsam ban yer miyim?
Zwolfe dedi: Ah pardon yeni fark ettim küçücük yere emülatör yazmışlar bende indirecektim oysaki. Gelirse haber veririm. Genişletmek için tıkla... Olur vallahi haber verirsen sevinirim kanka. Bu arada iletişim için Instagram adresimi yazsam ban yer miyim?
Z Zwolfe Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #8 Nurullahmz dedi: Olur vallahi haber verirsen sevinirim kanka. Bu arada iletişim için Instagram adresimi yazsam ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Hiç yazmadım bilemiyorum
Nurullahmz dedi: Olur vallahi haber verirsen sevinirim kanka. Bu arada iletişim için Instagram adresimi yazsam ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Hiç yazmadım bilemiyorum
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.522 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #9 Kırılmadı. MK11'in kırılması yaklaşık 1.5 yıl sürdü. Bu oyun da o kadar sürebilir bilmiyorum.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 16 Ekim 2023 #10 Nurullahmz dedi: İşte sadece emülatör çıkıyor. PC versiyona denk gelmedim. Bu arada ne kurallara aykırı onu anlamadım. Bu platformda yeniyim de. Genişletmek için tıkla... Forumda korsana destek yasak. Korsan paylaşım vs. yapılmıyor.
Nurullahmz dedi: İşte sadece emülatör çıkıyor. PC versiyona denk gelmedim. Bu arada ne kurallara aykırı onu anlamadım. Bu platformda yeniyim de. Genişletmek için tıkla... Forumda korsana destek yasak. Korsan paylaşım vs. yapılmıyor.