Mortal Kombat 1 kırıldı mı?

Yalnız emülatör olarak sormuyorum PC versiyonu olarak soruyorum onu belirteyim de. Kırıldıysa hangi sitelerde bulabilirim oyunu bu arada.

Söylemek kurallara aykırı olabilir ama zaten Mortal Kombat 1 indir dediğin zaman çıkar.

İşte sadece emülatör çıkıyor. PC versiyona denk gelmedim. Bu arada ne kurallara aykırı onu anlamadım. Bu platformda yeniyim de.

İşte sadece emülatör çıkıyor. PC versiyona denk gelmedim. Bu arada ne kurallara aykırı onu anlamadım. Bu platformda yeniyim de.

Ah pardon yeni fark ettim küçücük yere emülatör yazmışlar bende indirecektim oysaki.
Gelirse haber veririm.

Ah pardon yeni fark ettim küçücük yere emülatör yazmışlar bende indirecektim oysaki.
Gelirse haber veririm.

Olur vallahi haber verirsen sevinirim kanka. Bu arada iletişim için Instagram adresimi yazsam ban yer miyim?

Kırılmadı. MK11'in kırılması yaklaşık 1.5 yıl sürdü. Bu oyun da o kadar sürebilir bilmiyorum.

Forumda korsana destek yasak. Korsan paylaşım vs. yapılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…