Bakalım PC'ye çıkış tarihini bekliyorum umarım bozuk çıkmaz, türkler için belki bu yanlışlık bilerek yapılmıştır diye düşünüyorum Avrupa'daki insanlar Türkiye'den satın alamasınlar diye.
Oyun çıktığı zaman fiyatı zamlı olarak çıkacağını düşünüyorum aldım kutuphaneye attım merakla bekliyorum.
Starfield, FC24, mortal combat 1 Eylül ayı benim için dolu geçecek hadi bakalım.
Beğenmedim atan arkadaşlar, lütfen Discord'dan anama babama sövün daha iyi. Buradan basit emojilerle ifade etmeyin. Ya hacı 30 tane bildirim geldi beğenmedim diye. Eşek misiniz alt tarafı 1 satır mesaj için.
İner iner biraz daha bekle Kanka Türkiye'de yaşadığını hala idrak edemedin herhalde, 500'den düşmeyi bırak çıktığı zaman 1-1.5 K'den aşağıya düşerse şükür.
Alın geçin hocam. Oyun kesin zamlanacak. Şimdi alırsanız ve oyunu elinizden almazlarsa ucuza sahip olacaksınız. Eğer oyunu elinizden alırlarsa paranız da geri iade olacağı için bir şey kaybetmeyeceksiniz.
Alın geçin hocam. Oyun kesin zamlanacak. Şimdi alırsanız ve oyunu elinizden almazlarsa ucuza sahip olacaksınız. Eğer oyunu elinizden alırlarsa paranız da geri iade olacağı için bir şey kaybetmeyeceksiniz.