Mortal Kombat 1 Steam'de satın alınabilir!

@Çatlı Reis @Erenbeys61
Bu link üzerinden Steam hesabınıza giriş yapıp
sol taraftaki menüden istek listesine basılı tuttuktan sonra yeni sekmede aç derseniz uygulamadan değil Chrome üzerinde yeni bir sekmeden açılıyor. Böylece alabilirsiniz.Ben kendim buradan girince görebiliyorum oyunu.Ama yalnızca bir dövüş oyunu için 600TL vermek istemediğim için almadım.
(Aslında ben mobil uygulama üzerinden de görebiliyorum ama sizin cihazınızda sorun oluşmuş olabilir.Eğer yine gözükmezse VPN üzerinden oyunu istek listesinden çıkarıp sonra tekrar ekleyip deneyin.)
Hocam ben konuyu açmadan önce oyunu aldım zaten. Yinede taktik iyiymiş almak isteyenler için iyi olur.

İner iner biraz daha bekle :D Kanka Türkiye'de yaşadığını hala idrak edemedin herhalde, 500'den düşmeyi bırak çıktığı zaman 1-1.5 K'den aşağıya düşerse şükür.

Mortal Kombat 11 sanırsam offline şekilde korsan oynanıyordu. Hikayesi için eğer offlinesi bunun da çıkarsa korsan indiririm.

O zaman tek umudum bu ayın sonuna kadar öyle bir şey olmasın.
Eğer hep yapıldığı gibi her yerde "Agaaaaa, şu oyun 1000TL olması gerekirken 300TL! Hemen hayatınız boyunca asla oynamayacak olsanız bile alın." muhabbeti yapılmazsa(Ki forumda MK1'i Steam'den alabilirsiniz diye 20 tane aynı konu açıldı şimdiden.) hemen zamlanmaz.

Eğer hep yapıldığı gibi her yerde "Agaaaaa, şu oyun 1000TL olması gerekirken 300TL! Hemen hayatınız boyunca asla oynamayacak olsanız bile alın." muhabbeti yapılmazsa(Ki forumda MK1'i Steam'den alabilirsiniz diye 20 tane aynı konu açıldı şimdiden.) Hemen zamlanmaz.

Hadi hayırlısı o zaman dua edin de 1 Eylül'e kadar zamlanmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı