Mortal Kombat 11 açılınca sistem çöküyor

452695

Hectopat
Arkadaşlar selamlar ara sıra Mortal Kombat oynayan biriyim dün girmeye çalıştım ancak beni oyundan attı ve sonrasında görüntü gidiyor ekran kartımın fanları sürekli nasıl desem bilgisayar açıldığında bir dönme sesi vardır ya o ses gelmeye başlıyor ve duruyor sonrasında bu işlemler tekrar etmeye başlıyor. Önce bilgisayardaki Visual C++ programlarını yeniden kurmayı denedim bu sabah tekrar gireyim dedim bu seferde oyun ilk seferde direkt kapandı. İkinci açtığımda ise nasıl desem memz virüsünü tanırsınız ona benzer bir şekilde masaüstünde ve dosyalarda görsel bozukluklar olmaya başladı. BIOS'um ekran kartı sürücülüerim Windows'um her zaman günceldir. Acaba Mortal Kombat dosyalarındaki bir sorun Windows'un ve ekran kartımın çökmesine mi sebep oluyor?

Sistem özelliklerim; Ryzen 5 2600.
Sapphire RX 5500 XT Nitro+
XPG Gammix D30 8 GB DDR4 3000MHz.
Corsair 550W 80+
Gigabyte B450M-S2H
Oyunun ayarlarını minimuma alınca bir sorun çıkmıyor ama bu sistemle oyuna minimum ayarlarda girmekte bi garip geliyor eskiden 1080p maximum ayarlarda hiç hata vermezdi

Son düzenleme:
Rapor paylaşın.

Ek olarak ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp güncel sürücüyü kurunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…