Mortal Kombat 11 girmiyor yardımcı olun.
Kanka mk11 dosyası 16 bit 64 bit desteklemiyor benim bilgisayarda 64 bit dosyaya ulaştım uyumlamak istedim ama dosyayı yönetici rolüyle bile açamıyorum hata veriyorGirerken hatamı veriyor direkmi kapanıyor biraz daha detay verseydiniz keşke.
Açılırken hata gösteriyor söyle yazıyor c/....../MK11 dosyası 16 bit 64 bit desteklemediği için açılmıyorKanka mk11 dosyası 16 bit 64 bit desteklemiyor benim bilgisayarda 64 bit dosyaya ulaştım uyumlamak istedim ama dosyayı yönetici rolüyle bile açamıyorum hata veriyor
Cevaplarınızı bekliyorumKanka mk11 dosyası 16 bit 64 bit desteklemiyor benim bilgisayarda 64 bit dosyaya ulaştım uyumlamak istedim ama dosyayı yönetici rolüyle bile açamıyorum hata veriyor
Oyunu sildim yükledim onuda denedim kaç gündür oyun yüklü ve oynayamiyorum ne saçma bişey ya madem böyle yapıcak oyun yapmayın kardeşimKanka mk11 dosyası 16 bit 64 bit desteklemiyor benim bilgisayarda 64 bit dosyaya ulaştım uyumlamak istedim ama dosyayı yönetici rolüyle bile açamıyorum hata veriyor
Cevaplarınızı bekliyorum
Kanka MK11 dosyası 16 bit 64 Bit desteklemiyor benim bilgisayarda 64 Bit dosyaya ulaştım uyumlamak istedim ama dosyayı yönetici rolüyle bile açamıyorum hata veriyor.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Oyunu sildim yükledim onu da denedim kaç gündür oyun yüklü ve oynayamiyorum ne saçma bir şey ya madem böyle yapacak oyun yapmayın kardeşim.
@Eymenz
Tamam eyvallahhttps://mortalkombatgamessupport.wbgames.com/hc/en-us buradan destek ile konus vallahş başkada bir şey diyemem gibi.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.