Mortal Kombat 11 "Could not init GNRSAklOHook" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

furkanozsoy22

Hectopat
Daha fazla  
Tekrar merhaba. Oyunu ilk aldığımda açıldı ve göz atıp çıktım. Ondan sonra tekrar girdim bir 30 dakika sonra ve açılmadı farklı bir hata verdi. Hatanın üstünde durup 3 saate yakın bir çalışma yaptım. Fakat ne denediysem olmadı. Ondan sonra oyunu 2 şekilde başlatabiliyoruz DX12 ile. O şekilde başlattım ve çalıştı. Bugün de MK11 Ultimate Edition aldım. 6 GB güncellemeden sonra oyuna girmeye çalıştım 2 şekilde de fakat bu sefer de farklı bir hata aldım. 2 saate yakın bir süre üstünde durdum ve gene açılmadı. Lütfen yardım eder misiniz? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• mk11hata2.PNG
    mk11hata2.PNG
    1,4 MB · Görüntüleme: 102
  • mk11foto.PNG
    mk11foto.PNG
    1,3 MB · Görüntüleme: 146
Son düzenleyen: Moderatör:
Rapor paylaşır mısınız? Sanıyorum arka plandaki uygulamalardan kaynaklanıyor. Eğer rapordan bulamazsam temiz önyükleme yapmanız gerekebilir.

Rapor paylaşır mısınız? Sanıyorum arka plandaki uygulamalardan kaynaklanıyor. Eğer rapordan bulamazsam temiz önyükleme yapmanız gerekebilir.

Rapor nasıl oluşturacağım yardım eder misiniz?
Belki çok basit bir öneri olacak ama oyunun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi?

Belki 10 defa denemişimdir fakat işe yaramadı.%localappdata% dan MK11'i silin dediler çok defa sildim fakat o da işe yaramadı.

Linki kopyalamışım ama mesaja eklememişim, kusura bakmayın.

Tekrar merhaba, sizin dediğiniz gibi arka plan uygulamalarındanmış. Benim arka planda Modern Flyouts gibi bir uygulama vardı. Kapadım ve düzeldi. Yine de yardım ettiğiniz için teşekkürler. Allah'a emanet <3

Tekrar merhaba oyunu sonuncu mesajdan sonra kapadım ve şimdi tekrar oyuna girecektim arkadan uygulamaları kapamama rağmen olmadı. Sizin dediğiniz rapor oluşturdum kontrol ederseniz çok güzel olur. Teşekkürler.
İndirme Linki:

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle temiz önyükleme yapmayı deneyin.

İşe yaramazsa Process Lasso, ISLC, G Hub ve ThrottleStop'ı kapatıp (olmazsa kaldırıp) deneyin. Şüphelendiğim 1-2 yazılım daha var ama onlardan pek emin değilim. Corsair'a ait bir yazılım kullanıyor musunuz?

Güzel. Dediklerimi deneyip sonuçları paylaşın. Temiz önyüklemeden ümitliyim.

Tamamdır teşekkürler şimdi tekrar Technopat'a girdim ve uyarı almışım. Virüs yayan dosyadan yazıyordu. Ben o link i her zaman kullanırım ve aminim ki virüs içermez. Düzeltirseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı