Tekrar merhaba. Oyunu ilk aldığımda açıldı ve göz atıp çıktım. Ondan sonra tekrar girdim bir 30 dakika sonra ve açılmadı farklı bir hata verdi. Hatanın üstünde durup 3 saate yakın bir çalışma yaptım. Fakat ne denediysem olmadı. Ondan sonra oyunu 2 şekilde başlatabiliyoruz DX12 ile. O şekilde başlattım ve çalıştı. Bugün de MK11 Ultimate Edition aldım. 6 GB güncellemeden sonra oyuna girmeye çalıştım 2 şekilde de fakat bu sefer de farklı bir hata aldım. 2 saate yakın bir süre üstünde durdum ve gene açılmadı. Lütfen yardım eder misiniz? Teşekkürler.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Tekrar merhaba, sizin dediğiniz gibi arka plan uygulamalarındanmış. Benim arka planda Modern Flyouts gibi bir uygulama vardı. Kapadım ve düzeldi. Yine de yardım ettiğiniz için teşekkürler. Allah'a emanet <3
Tekrar merhaba oyunu sonuncu mesajdan sonra kapadım ve şimdi tekrar oyuna girecektim arkadan uygulamaları kapamama rağmen olmadı. Sizin dediğiniz rapor oluşturdum kontrol ederseniz çok güzel olur. Teşekkürler.
İndirme Linki:
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Windows 10 üzerinde temiz önyükleme yöntemi ile sistemimizdeki sorunları nasıl tespit edebileceÄimize bakıyoruz. Temiz önyükleme, temel olarak iÅletim
www.technopat.net
İşe yaramazsa Process Lasso, ISLC, G Hub ve ThrottleStop'ı kapatıp (olmazsa kaldırıp) deneyin. Şüphelendiğim 1-2 yazılım daha var ama onlardan pek emin değilim. Corsair'a ait bir yazılım kullanıyor musunuz?
Tamamdır teşekkürler şimdi tekrar Technopat'a girdim ve uyarı almışım. Virüs yayan dosyadan yazıyordu. Ben o link i her zaman kullanırım ve aminim ki virüs içermez. Düzeltirseniz sevinirim.