Mortal Kombat 11 Fatality ve fatal blow nasıl yapılır?

Deader

Hectopat
İndirimde iken aldım oyunu, az bir şey izlediğim kadar biliyorum. Maç sonunda Fatality yapabiliyoruz, ekranda çıkıyor deniyorum olmuyor. Ben de antrenmanda de Fatality yerini açtım, bazı karakterlerde Fatality yapamıyorum. Bazılarında oluyor, mesela Kollector denen karakterle yapabiliyorum. Birkaç tanesinde de oluyor ama mesela Scorpion'da olmuyor, neyi yanlış yapıyorum?

Uzaklıklara göre oluyor. Kimi karakterlerin Fatality'leri yakından kimilerinin uzaktan oluyor. YouTube'da Mortal Kombat 11 Fatality Tutorial yazın çıkar.

Son düzenleme:
İndirimde iken aldım oyunu, az bir şey izlediğim kadar biliyorum. Maç sonunda Fatality yapabiliyoruz, ekranda çıkıyor deniyorum olmuyor. Ben de antrenmanda de Fatality yerini açtım, bazı karakterlerde Fatality yapamıyorum. Bazılarında oluyor, mesela Kollector denen karakterle yapabiliyorum. Birkaç tanesinde de oluyor ama mesela Scorpion'da olmuyor, neyi yanlış yapıyorum?
Dostum uzaklık ve tuşlara biraz yavaş basman gerekiyor. Örneğin:

Scorpion fatalitysi olan hareket geri-aşağı-aşağı-yumruk ya? Sen bunlara hızlıca basarsan olmuyor tek tek basacaksın. Hemencecik basınca olmuyor anladım demek istediğini. Tek tek geri, aşağı, aşağı, yumruk olarak bas ufacık bir bekleme koy aralarına ufacık. Sonra yapar.

Fatal blowda direkt L2 R2 aynı anda basmıyor musun onu nasıl yapmıyor onu bilmiyorum. Fakat dediğimi dene ve olmazsa tekrar yaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı