Y Yakupalazio Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #1 Mortal Kombat serisini seven biriyim ve Türkçe yamayla olayları daha iyi anlıyorum fakat son oyunu Mortal Kombat 11'e Türkçe yama çıkmamış henüz. Yamam yapmasını bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Mortal Kombat serisini seven biriyim ve Türkçe yamayla olayları daha iyi anlıyorum fakat son oyunu Mortal Kombat 11'e Türkçe yama çıkmamış henüz. Yamam yapmasını bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 1 Mayıs 2021 #31 muraersar dedi: Kontrol ettim 4 dosya var. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
muraersar Decapat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 15 1 Mayıs 2021 #32 muraersar dedi: Kontrol ettim 4 dosya var. Genişletmek için tıkla... Dosya eksikse konsol açilmaz zaten Videonun yorumlarindan yazarsa daha hizli yardimci olabilirim sana forum bildirimleri gec dusuyor Artı 0 Eksi
muraersar dedi: Kontrol ettim 4 dosya var. Genişletmek için tıkla... Dosya eksikse konsol açilmaz zaten Videonun yorumlarindan yazarsa daha hizli yardimci olabilirim sana forum bildirimleri gec dusuyor
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 1 Mayıs 2021 #33 muraersar dedi: Dosya eksikse konsol açilmaz zaten Videonun yorumlarindan yazarsa daha hizli yardimci olabilirim sana forum bildirimleri gec dusuyor Genişletmek için tıkla... Yukarı da attığım fotoğrafa bakar mısın ? Artı 0 Eksi
muraersar dedi: Dosya eksikse konsol açilmaz zaten Videonun yorumlarindan yazarsa daha hizli yardimci olabilirim sana forum bildirimleri gec dusuyor Genişletmek için tıkla... Yukarı da attığım fotoğrafa bakar mısın ?
muraersar Decapat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 15 1 Mayıs 2021 #34 reddline dedi: Yukarı da attığım fotoğrafa bakar mısın ? Genişletmek için tıkla... Linki yeniledim tekrar indirip dener misin? Artı 0 Eksi
reddline dedi: Yukarı da attığım fotoğrafa bakar mısın ? Genişletmek için tıkla... Linki yeniledim tekrar indirip dener misin?
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 1 Mayıs 2021 #35 muraersar dedi: Linki yeniledim tekrar indirip dener misin? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çalışıyor. Artı 0 Eksi
muraersar dedi: Linki yeniledim tekrar indirip dener misin? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çalışıyor.
muraersar Decapat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 15 1 Mayıs 2021 #36 reddline dedi: Teşekkürler çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Ne demek. Artı 0 Eksi
P Peker25 Femtopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #37 muraersar dedi: Buyurun Mortal Kombat 11 Türkçe Yama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eline sağlık abi sınavlarda başarılar Artı 0 Eksi
muraersar dedi: Buyurun Mortal Kombat 11 Türkçe Yama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eline sağlık abi sınavlarda başarılar
SmokeNote Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #38 muraersar dedi: Buyurun Mortal Kombat 11 Türkçe yama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çöküyoruz kral. Peker25 dedi: Eline sağlık abi sınavlarda başarılar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kral işe yaradı. Son düzenleme: 2 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
muraersar dedi: Buyurun Mortal Kombat 11 Türkçe yama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çöküyoruz kral. Peker25 dedi: Eline sağlık abi sınavlarda başarılar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kral işe yaradı.
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.028 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #39 muraersar dedi: Buyrun Mortal Kombat 11 Türkçe Yama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ultimate versiyonunda çalışıyor mu? Ve virüs gösteriyor 1 adet. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Artı 0 Eksi
muraersar dedi: Buyrun Mortal Kombat 11 Türkçe Yama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ultimate versiyonunda çalışıyor mu? Ve virüs gösteriyor 1 adet. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
M muratersar Hectopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 1 Şubat 2023 #40 Buyrun hocam bu işinizi görür. https://youtube.com/playlist?list=PL-1bEVTVha96VdyrpDshAxor7JqlSIVCP Artı 0 Eksi