Çözüldü Mortal Kombat 11 maçtan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

The Reiner

Femtopat
Daha fazla  
Özellikle arkadaşımla 1V1 atmak istediğimde ve ara sıra dereceli maçtayken "the game session has desynchronized" hatası alıyorum. İnternet ve FPS sorunsuz. Arkadaşımda da bir sorun yok. Steam'den dosyaları doğruladım, driverlarımda güncel. Windows 11 24H2 ile ilgili bir sorun olduğunu okudum bazı yerlerde. Çözümü olan var mı acaba?

Çözüm
Not: Windows 10'a geçtim bu sefer Online giriş yapamadım. Sonrasında PowerShell'e birkaç kod yazdım. Online giriş sorunu ve oyunun ortasında çökme problemi çözüldü. Videoyu aşağıya bırakıyorum.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Not: Windows 10'a geçtim bu sefer Online giriş yapamadım. Sonrasında PowerShell'e birkaç kod yazdım. Online giriş sorunu ve oyunun ortasında çökme problemi çözüldü. Videoyu aşağıya bırakıyorum.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
Video:

Hala sorunsuz oynuyabiliyor musun w10 da ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı