800 küsur saatim var oyunda. Scorpion atik ve hızlı bir karakter. Ona göre secim yaoman gerek. Önerim Noob veya Subzero. Ve surekli karakter degistirmeni onermem. Bir çarı adam gibi ogrenmeden salma. Demi Godda oynayinca ne demek istedigimi anlayacaksin. Hayatsiz gibi kendini karakterle bütünleştirmiş insanla dolu. Ben Scorpion maindim. Maçtan az rage quit attirmadim millete demi godda
800 küsur saatim var oyunda. Scorpion atik ve hızlı bir karakter. Ona göre secim yaoman gerek. Önerim Noob veya Subzero. Ve surekli karakter degistirmeni onermem. Bir çarı adam gibi ogrenmeden salma. Demi Godda oynayinca ne demek istedigimi anlayacaksin. Hayatsiz gibi kendini karakterle bütünleştirmiş insanla dolu. Ben Scorpion maindim. Maçtan az rage quit attirmadim millete demi godda
Bana Sub-Zero ver, öyle bir yenerim ki... Bir karakterde ustalaşıp kombo zincirlerini öğrendikten sonra hata yapmadığın sürece her karaktere karşı kazanabilirsin.
raiden Mk X'te aşırı op bir karakterdi çok seriydi. Mk11de de öyle olsa Scorpiona karşı rahat oynanır fakat bu haliyle aşırı agır aksak bir karakter. MkX'i 200 saat falan oynamiştim Raiden baya iş goruyordu kombo bilince.
Biraz geç gelmişim ama yine de söyleyeyim. Bence ya Sub-Zero alın ya da baraka. Ben Scarlet'in tüm kombolarını ezberlediğim için Scorpion'u yeniyorum ama yine de zor. Sub-Zero en garantisi.