Tramvay cücesi
Hectopat
Noob saibot nasıl?
Joker alabiliyorsan joker al komboları üst üste yaparsan yenilmez oluyor ya da barakada aynısı adama kenara sıkışınca kaçamıyor.
Noob saibot nasıl?
Bendede aynı durum var bu kadar kolay combosu olan bir çarın bu kadar vurması anormal.Rankedde herkes Scorpion alıyor, kafayı yiyeceğim. Yeni başladım bir de.
800 küsur saatim var oyunda. Scorpion atik ve hızlı bir karakter. Ona göre secim yaoman gerek. Önerim Noob veya Subzero. Ve surekli karakter degistirmeni onermem. Bir çarı adam gibi ogrenmeden salma. Demi Godda oynayinca ne demek istedigimi anlayacaksin. Hayatsiz gibi kendini karakterle bütünleştirmiş insanla dolu. Ben Scorpion maindim. Maçtan az rage quit attirmadim millete demi goddaScorpionu hangi şampiyonla yenebilirim?
En iyisi scorpion main olcam başka çare yok800 küsur saatim var oyunda. Scorpion atik ve hızlı bir karakter. Ona göre secim yaoman gerek. Önerim Noob veya Subzero. Ve surekli karakter degistirmeni onermem. Bir çarı adam gibi ogrenmeden salma. Demi Godda oynayinca ne demek istedigimi anlayacaksin. Hayatsiz gibi kendini karakterle bütünleştirmiş insanla dolu. Ben Scorpion maindim. Maçtan az rage quit attirmadim millete demi godda![]()
Eskiden yt kanalım vardı atıyordum rehber videosu. Fatalsız 500lük kombom vardi da sildim daha önce.Aga scorpion mainlicemde adam akıllı video çeken youtuber yok türkçe.
Kabal ve Kung lao iş görebilir. Fakat onları oynayacağıma benim gibi 600luk Noob kombosu ögrenip millete rage attırsın.Kabal, Raiden, Kung Lao, Kano gibi karakterler iş görür.
benide yensene hocam 800 saat scorpion delisini?Bana Sub-Zero ver, öyle bir yenerim ki... Bir karakterde ustalaşıp kombo zincirlerini öğrendikten sonra hata yapmadığın sürece her karaktere karşı kazanabilirsin.
Scarlet sinek bence.Sub-Zero'nun orijinali o.
Bu arada Scorpion çok güçlü. Genelde Sub-Zero alıyorlar ona karşı.
Raiden da güçlü, Kabal da. Bir de Scarlet var. Bence en güçlüleri o.
raiden Mk X'te aşırı op bir karakterdi çok seriydi. Mk11de de öyle olsa Scorpiona karşı rahat oynanır fakat bu haliyle aşırı agır aksak bir karakter. MkX'i 200 saat falan oynamiştim Raiden baya iş goruyordu kombo bilince.Raiden al, en güçlüleri o.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.