Mortal Kombat 11 Scorpion nasıl yenilir?

Scorpionu hangi şampiyonla yenebilirim?
800 küsur saatim var oyunda. Scorpion atik ve hızlı bir karakter. Ona göre secim yaoman gerek. Önerim Noob veya Subzero. Ve surekli karakter degistirmeni onermem. Bir çarı adam gibi ogrenmeden salma. Demi Godda oynayinca ne demek istedigimi anlayacaksin. Hayatsiz gibi kendini karakterle bütünleştirmiş insanla dolu. Ben Scorpion maindim. Maçtan az rage quit attirmadim millete demi godda 😀

800 küsur saatim var oyunda. Scorpion atik ve hızlı bir karakter. Ona göre secim yaoman gerek. Önerim Noob veya Subzero. Ve surekli karakter degistirmeni onermem. Bir çarı adam gibi ogrenmeden salma. Demi Godda oynayinca ne demek istedigimi anlayacaksin. Hayatsiz gibi kendini karakterle bütünleştirmiş insanla dolu. Ben Scorpion maindim. Maçtan az rage quit attirmadim millete demi godda 😀
En iyisi scorpion main olcam başka çare yok :D.

Aga scorpion mainlicemde adam akıllı video çeken youtuber yok türkçe.
Eskiden yt kanalım vardı atıyordum rehber videosu. Fatalsız 500lük kombom vardi da sildim daha önce.

Kabal, Raiden, Kung Lao, Kano gibi karakterler iş görür.
Kabal ve Kung lao iş görebilir. Fakat onları oynayacağıma benim gibi 600luk Noob kombosu ögrenip millete rage attırsın.

Bana Sub-Zero ver, öyle bir yenerim ki... Bir karakterde ustalaşıp kombo zincirlerini öğrendikten sonra hata yapmadığın sürece her karaktere karşı kazanabilirsin.
benide yensene hocam 800 saat scorpion delisini? 😃

Sub-Zero'nun orijinali o. :D

Bu arada Scorpion çok güçlü. Genelde Sub-Zero alıyorlar ona karşı.
Raiden da güçlü, Kabal da. Bir de Scarlet var. Bence en güçlüleri o.
Scarlet sinek bence.

Raiden al, en güçlüleri o.
raiden Mk X'te aşırı op bir karakterdi çok seriydi. Mk11de de öyle olsa Scorpiona karşı rahat oynanır fakat bu haliyle aşırı agır aksak bir karakter. MkX'i 200 saat falan oynamiştim Raiden baya iş goruyordu kombo bilince.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı