Mortal Kombat 11 Ultimate alınır mı?

Eswaii

Hectopat
Daha fazla  
Mortal Kombat 11 Ultimate Edition şu an Xbox'da 60TL, sizce alınır mı? Gamepadim var daha önce Komplete Edition hariç başka bir Mortal Kombat oynamadım. Hikaye kısmı oynanır mı? Online da eşleştirme sistemi kötü diye biliyorum.

1722441766313.png

Güzel fiyat, alınır. Hikaye kısmı şahsen beni pek eğlendirmedi - siz belki beğenirsiniz - ama sırf eve gelen arkadaşınızla oynamanız için bile 60₺'ye değer.

Online kısmının sorunlu olmasını 2 sebepe bağlıyorum. Oyunun mimarisi gereği karşıdaki kişiyle aynı frame'i görmeniz gerekiyor. Bu yüzden de eğer karşınızdaki kişide yüksek ping varsa, siz de aynı pingi çekiyorsunuz.

Ekstra olarak karşınızdaki kişide FPS düşerse sizde de düşüyor. Neyse ki oyun bunların rating'ini eşleştirmeden önce gösteriyor, bu sayede casual maçlarda kötü değerlere sahip rakiplerle eşleşmiyorsunuz. Yani o kişi sizin karşınıza çıkıyor, reddediyorsunuz.

İkinci sorunun maalesef çözümü yok. O da Noob-Saibot alıp bütün maç Tele-Slam spamlayan çoluk çocuk kitle. Aynısının Jade versiyonu da var. Favori karakterlerimden biri olmasına rağmen Jade'den soğudum sırf bu yüzden.

Bu arkadaşlarla maç atıyorsanız geçmiş olsun, bütün oyun boyu aynı komboyu tekrarlayacaklar ve ortaya kazansanız da kaybetseniz de zerre izleme keyfi olmayan vasat bir oynanış çıkacak. İnanılmaz can sıkıcı.

İki tane sebep dedik ama üçüncüyü de vereyim, karşınıza gelen rakipler Kazanma/Kaybetme oranı olarak 20/30 da olabilir, 4000/2000'de.

O yüzden oyunu alacaksanız tavsiyem Online'da rastgele bir oyuncu yerine arkadaşınızla kapışmanız. Aynı ortamda olamayacak olsanız bile Parsec diye bir uygulama var, onu kullanın oynayın; Online'daki ucubelerden kat kat iyi bir deneyim.

O yüzden oyunu alacaksanız tavsiyem Online'da rastgele bir oyuncu yerine arkadaşınızla kapışmanız. Aynı ortamda olamayacak olsanız bile Parsec diye bir uygulama var, onu kullanın oynayın; Online'daki ucubelerden kat kat iyi bir deneyim.
Ekstra bir uygulama kullanmadan çevrimiçi şekilde arkadaşın ile oynayamıyor musun?

@brkyozell hocam bir de forumda biri Xbox'dan aldığında Online girememiş, başka bir arkadaş da Xbox üzerinden oynayan az olduğu içindir demişte PC'den oynayacağım ama sonuçta Xbox üzerinden alacağım için Online girerken sıkıntı olur mu? Bilginiz var mı bu konu da?

Son düzenleme:
Ekstra bir uygulama kullanmadan çevrimiçi şekilde arkadaşın ile oynayamıyor musun?
Oynayabiliyorsunuz, Parsec'in esprisi karşıdaki taraf sizin bilgisayarınıza bağlandığı için onda oyunun olmasına gerek yok.
@brkyozell hocam bir de forumda biri Xbox'dan aldığında Online girememiş, başka bir arkadaş da Xbox üzerinden oynayan az olduğu içindir demişte PC'den oynayacağım ama sonuçta Xbox üzerinden alacağım için Online girerken sıkıntı olur mu? Bilginiz var mı bu konu da?
Xbox'ta sanırım sadece diğer Xbox oyuncularıyla oynama durumu vardı ama emin değilim. ItemSatis üzerinden Steam'de oyunu ve DLC'lerini 170~₺'ye mâl edebilirsiniz.

Oynayabiliyorsunuz, Parsec'in esprisi karşıdaki taraf sizin bilgisayarınıza bağlandığı için onda oyunun olmasına gerek yok.

Xbox'ta sanırım sadece diğer Xbox oyuncularıyla oynama durumu vardı ama emin değilim. İtemsatış üzerinden Steam'de oyunu ve DLC'lerini 170~₺'ye mâl edebilirsiniz.

Anladım kısaca arkadaşım benim bilgisayarım üzerinden oynuyor Steam'deki stream mantığı. Oyunu aldım şu an indiriliyor, indirildikten sonra bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı