X alsan da pişman olmazsın. 11 daha iyi bir oyun. Mekanik anlamında X'e göre yavaş kalsa da daha tok ve iyi bir yapım. Ayrıca online kısmı daha kalabalık.5600G 8+8 RAM APU sisteme sahibim. Dolayısıyla X e daha sıcak bakıyorum fakat ileride ekran kartı alacağım için biraz kararsız kaldım. Bu iki oyun arasında çok bir fark var mı arkadaşlar? Sizce hangisi daha iyi?
Şimdilik bu sistemle 1080 p düşük ayarlarda 45 fps alabilirim. Tavsiye için teşekkürler.Bence Mortal kombat 11 daha iyi ve ekran kartı alacaksan süper olur senin için.
Hocam siz olsanız hangisini alırdınız?X alsan da pişman olmazsın. 11 daha iyi bir oyun. Mekanik anlamında X'e göre yavaş kalsa da daha tok ve iyi bir yapım. Ayrıca online kısmı daha kalabalık.
X alsanız da pişman olmazsınız. Hızlı bir oynanışa sahip kombo yaparken. Grafikleri de çok kötü değil.
İkisinden birisini seçseniz pişman olmazsınız.
11 alırdım. Daha yeni ve dolu bir oyun. Sisteminiz de el veriyorsa tabii ki. Sistemi zorlamadan oynamak için X alacaksanız yine pişman olmazsınız.Hocam siz olsanız hangisini alırdınız?
Sanırım X alacağım. Tavsiye için teşekkür ederim.11 alırdım. Daha yeni ve dolu bir oyun. Sisteminiz de el veriyorsa tabii ki. Sistemi zorlamadan oynamak için X alacaksanız yine pişman olmazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.