Steam Mortal Kombat 11 zamlandı!

Daha dün arkadaşla alacaktık sistem yetmezse falan diye anlatıyordum direkt 10'u almış öyle dediğim için. Ben de 10 almak zorunda kaldım o sırada 11 uçtu.

Hala daha oyunları ucuza alıyorsun.

Bu oyun zaten daha iyi bir fiyatı hak ediyordu yalan yok. Buna rağmen üzülmedim değil.
Aynen fiyatı daha fazla olmalıydı ama adamlar yine iyi dayandı 82TL fiyatla. Alamayanlara üzüldüm ben. İndirimde 15TL olan oyun 150-200TL olur gibi
Dediklerinde haklısın. Ben son kale Steam düştü derken oyun almamız zorlaştı anlamında dedim. Bu oyun zamlanmadan önce 15TL iken millet almıyordu şimdi hiç almaz. En büyük sorunumuz alım gücü. 100TL lik oyunu almadan önce 500 kere düşünen adamlar var ülkede.

Warner Bros Türklere iyi bile davrandı bence (fiyat konusunda). Zam yapmasına karşı olmaya gerek yok zaten.

Hocam bu zamların geliceğ belliydi ben buna karşın oyuk stokladım eski yeni demeden bütçemin yettiğini aldım hala alınabiliyorken de önerim budur alınabiliyorken alın.

Yahu bakın, UNO dediğimiz dandirik kart oyununun fiyatı 44 TL idi, ultimate ise 89 TL idi. Ben indirimdeyken 17 TL'ye aldım. Şuan normal versiyon 140 TL, ultimate 200 TL sanırsam. Hâle bakın...

Bu oyun fiyatlarına alışmak gerekiyor, yapacak bir şey yok. 50$ olan oyun otomatik 500 TL olacaktır ki çoğu firma da oyunlarını 30, 40$ gibi rakamlardan çıkartıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…