Steam Mortal Kombat 11 zamlandı!

Bir oyunu oynamak zorunda değilsin, parayla alakası da yok en fazla 4 ayda bir oyun alabiliyorum. Mortal Kombat 11'i de 14 liraya aldım.
Sizin gibileri anlamıyorum cidden. Oynasam ne olacak oynamasam ne olacak? Crackli oynasam da firmanın kaybı olmayacak hiç oynamasam da firmanın kaybı olmayacak. Milletin tek bir eğlencesi tek bir kafa dağıtma aracı var ona bile karışmaya başladınız.

firmanın kaybı olmayacak.
Emin misin? GTA V, Minecraft gibi oyunların cracki olmasaydı şu ankinin kaç katı satılacaktı?

Sonuçta ücretsiz oyun diye de bir şey var, paran yetmiyorsa onları oynayabilirsin veya Game Pass gibi üyelikleri alabilirsin, şu an zamlanmadığı için çok ucuzlar.

Sizin gibileri anlamıyorum cidden. Oynasam ne olacak oynamasam ne olacak? Crackli oynasam da firmanın kaybı olmayacak hiç oynamasam da firmanın kaybı olmayacak. Milletin tek bir eğlencesi tek bir kafa dağıtma aracı var ona bile karışmaya başladınız.
bu adma haklı böle objektif düşünmeiliz arkadaşlar lütfn

Emin misin? GTA V, Minecraft gibi oyunların cracki olmasaydı şu ankinin kaç katı satılacaktı?

Sonuçta ücretsiz oyun diye de bir şey var, paran yetmiyorsa onları oynayabilirsin veya Game Pass gibi üyelikleri alabilirsin, şu an zamlanmadığı için çok ucuzlar.
Aynı oranda satılacaktı. Adamlar alamıyor çünkü. Alamadıkları için crackli kullanıyorlar ya. Yani crack olmasaydı gökten Allah para indirmeyecekti adamlara. Ayrıca ücretsiz oyunların durumlarını görüyorsunuz. Hepsi P2W sistem oynanmayacak derecede. Aşırı nadir oyun var beleş olup p2w olmayan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı