Çözüldü Mortal Kombat 11'de PS3 Gamepad'inde oynarken tuşlar karışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

REJEE

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB | AMD RYZEN 5 5600 | MSI SPATIUM M450 PCIe 4.0 NVMe M.2 500GB SSD | MSI B450M-A PRO MAX | 2X Patriot Viper Steel 8GB RAM
Meslek
Öğrenci
Xbox PC de Mortal Kombat 11 aldım PS3 gamepadim var X360CE yi açıp oyuna girdim ama bir tuşa bastığımda yanlış algılıyor. Mesela R2-start internetten baktığımda sorunun C:\Users\user\AppData\Local\MK11 de usersettings. İni dosyasında yapılan bir ayarla düzeldiğini gördüm. Ama bende o dosya yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm C:\Users\user\AppData\Local\Packages\WarnerBros.Interactive.a86c0be2-cf8b-45cf-8cf8-76d_ktmk1xygcecda\LocalCache\Local buraya girerek user settings ini dosyasını bulup en üstteki directinputu off yapınca düzeliyor.
Sorunu çözdüm C:\Users\user\AppData\Local\Packages\WarnerBros.Interactive.a86c0be2-cf8b-45cf-8cf8-76d_ktmk1xygcecda\LocalCache\Local buraya girerek user settings ini dosyasını bulup en üstteki directinputu off yapınca düzeliyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı